четвер, 27 травня 2010 11:00

Дворічний хлопчик викурює по 40 цигарок в день (ФОТО)

Затягуючись сигаретою за кермом свєї вантажівки, він виглядає як літній далекобійник. Однак Арді Ризалу лише два роки, але вже зараз він не може прожити день, не викуривши при цьому 40 цигарок.

До шкідливої звички хлопчика привчив батько. Через нікотинову залежності дитина почала відчувати проблеми з вагою, а задишка не дозволяє йому бігати і гратися з іншими дітьми. Хлопчик цілими днями сидить на ганку і курить одну за другою.

Його мати Діана в розпачі і не знає що їй робити: "Він повністю залежний від цигарок. Якщо йому не дозволяєш палити, він починає скаженіти і б'ється головою об стіну ".

За словами батьків, Арді курить лише певну марку сигарет, вироблену в Індонезії.

До проблеми сім'ї Різа підключилася влада. Вона пообіцяли подарувати хлопчику справжній автомобіль, якщо той зможе кинути шкідливу звичку. Однак Арді і не думає про це.

Місцевих жителів, як повідомляє The Sun, схоже не надто хвилює, що відбувається з дитиною. За словами одного з сусідів, на його погляд, хлопчик виглядає цілком здоровим і щасливим.

Gazeta.ua за матеріалами The Sun, Livejournal

Зараз ви читаєте новину «Дворічний хлопчик викурює по 40 цигарок в день (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути