Ексклюзиви
субота, 08 червня 2019 10:10

Двох бойовиків ліквідували, одного поранили: як минула доба в зоні ООС

Двох бойовиків ліквідували, одного поранили: як минула доба в зоні ООС
Як пройшла доба у зоні ООС. Фото із відкритих джерел.

Внаслідок ворожих обстрілів протягом доби двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули. Ще п'ять отримали поранення та семеро зазнали бойових травм.

7 червня збройні формування Російської Федерації 28 разів порушили режим припинення вогню.

Три рази – із застосуванням заборонених Мінськими угодами 152 та 122 мм артилерії, а також мінометів калібру 120 мм. Ворог обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та автоматичної стрілецької зброї, передає Генштаб ООС.

Зокрема поблизу населеного пункту Новоселівка друга – з артилерії 152 мм, мінометів калібру 82 мм та гранатометів зафіксували 21 обстріл.
П'ять разів в районі міста Павлопіль – з гранатометів різних систем, кулеметів та стрілецької зброї та чотири рази в районі населеного пункту Водяне – з озброєння бойових машин піхоти, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

З мінометів 82 мм та стрілецької зброї двічі обстрілювали Мар'їнки. Два рази Новогригорівку із гранатометів та кулеметів.
Поблизу населеного пункту Гнутове застосовували автоматичні гранатомети та стрілецьку зброя, біля Миколаївки - протитанкові гранатомети.
Авдіївку обстрілювали із автоматичних гранатометів та стрілецької зброї. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні сім разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Криваві жнива: підірвалися трактористи

Поблизу населеного пункту Новолуганське бойовики стріляли із 122 мм артилерії та 120 мм мінометів, 120 гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Біля Станиці-Луганської застосовували стрілецьке озброєння, поблизу Кримського - міномети, гранатомети різних систем; крупнокаліберні кулемети та стрілецька зброя;
Двічі обстрілювали Травневе з озброєння бойової машини піхоти, автоматичних гранатометів, Зайцеве - гранатометами, крупнокаліберними кулеметами та стрілецькою зброєю.

На кожний обстріл противник отримав відповідь. За даними розвідки 7 червня двох окупантів було знищено та ще 1 поранено.

Від початку поточної доби ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил один раз.

Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

Підрозділ 30-ї окремої механізованої бригади імені Князя Костянтина Острозького на Донбасі знищив камаз і БМП противника. На YouTube-каналі 30 ОМБр виклали відео удару.

Зараз ви читаєте новину «Двох бойовиків ліквідували, одного поранили: як минула доба в зоні ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути