четвер, 31 січня 2008 12:18

Двійники російських зірок серед західних знаменитостей (ФОТО)
12

Навіть одного погляду на їхны чесні обличчя буває достатньо, щоб зрозуміти: багато знаменитостей як дві краплі води схожі на своїх колег.

Вирішивши трохи краще розібратися в цій проблемі, газета "Жизнь"спробувала підібрати російським зіркам гідні пари з числа їхніх західних колег. Узяти хоч би Алсу і їхню Джесіку Альбу. Зовнішня схожість на обличчя.

Не сумніваючись в своїй вражаючій схожості із знаменитим Шонном Коннері, Дмитро Пєвцов вже давно поводиться немов справжнісінький агент 007. Він знімається в бойовиках, вважає себе серцеїдом, роз"їжджає по місту на мотоциклі, любить строгі костюми. А ще, як і Джеймс Бонд, Пєвцов обожнює пустити в хід кулаки. Різниця одна: від Бонда дістається ворогам держави, а від Діми - журналістам.

Орнелла Муті доводила до білого коління самого Челентано в "Приборканні норовистого". Аліна Кабаєва легко приборкала б і крутіших мужиків. Є в них щось таке чарівне. Можливо, весь їх секрет в котячих очах, широких скулах і схожих зачісках?

Лайза і Лоліта немов клони. Обидві співають, танцюють, знімаються в кіно і беруть участь в різноманітних шоу. А ще - обидві вони обожнюють мюзикли. Лайза Міннеллі прославилася завдяки участі в "Кабаре". Лоліта довела, що цілком може обійтися без свого екс-чоловіка Олександра Цекало, зігравши одну з головних ролей в мюзиклі "Чікаго".


Юля Савічева і Авріл Лавін пішли одним шляхом. Узявши в руки гітари і склавши запальні пісеньки, ці дивно схожі панночки миттєво стали кумирами тинейджерів. Втім, постійні порівняння з канадською колегою так дістали Юлю, що нещодавно вона зрізала свої локони.

Складно сказати, чи добре співає Джоні Депп, а ось те, що з Білана міг би вийти відмінний пірат хоч Карібського, хоч Білого моря, видно неозброєним оком. Іноді ж і зовсім здається, що вони брати. Подивіться на форму їх обличчя! А ця однакова борідка-еспаньйолка? Ні, подібні збіги просто так не трапляються!

Гм. Хто з них хто? Таке враження, що, приїхавши до Грузії, іспанка Пенелопа Крус запросто б пішла за свою. А вже за Тіну Канделакі вона б пішла на всі сто процентів. Вони ж абсолютно однакові! Ті ж карі очі, та ж форма губ і той же носик. Як тут не заплутатися?! Пенелопа вже не раз оголювалася на екрані. Тіна ж поки зробила в цьому напрямі лише декілька боязких кроків. Але, судячи по схожості зовнішньому, темперамент у цих панночок теж повинен бути схожий.

Ні-ні! Це не Глюк! Це співачка Глюкоза, дивовижним чином що опинилася як дві краплі води схожою на супермодель Наталію Водянову. Якраз проводити конкурс з серії "знайди десять відмінностей" і випускати Наташу на кращі світові подіуми. Вона б там, на відміну від Водянової, не тільки дефілювала, але і заспівала б що-небудь.

Обидва мачо, від виду яких кидає в жар. Мабуть, саме тому Чадову і дісталася головна роль у фільмі "Жара". Та і Кіану Рівз не ликом шитий, що підтвердять всі, хто бачив "Матрицю". Вони б склали прекрасний дует, наприклад, спробувавши зіграти колись розлучених братів.

Жанна Агузарова і Емі Уйанхаус схожі не тільки зовні. Обидві ці діви голосисті, шалено талановиті, але ще більш некеровані. Жанна весь час чує голоси з космосу. Емі, наслухавшись подібної нісенітниці, днями вже лягла в клініку.

Ксюша Собчак чогось любить іронізувати над власною зовнішністю. Звичайно, самокритика - справа хороша, проте. Ось, наприклад, зірка серіалу "Секс у великому місті" Сара Джесіка Паркер просто вилита Собчак. І при цьому вважається мало того що іконою стилю, так ще і красунею. У цих дівчат, взагалі, багато спільного. Що? Ну, хоч би любов до розмов про секс і купа прихильників. Правда, заміжня Паркер вважає за краще бути відвертий на екрані, а незаміжня Ксенія - в житті. Їй поки втрачати нічого.

Танцюють зірки і Місяць! А також Жанна Фріске і Кайлі Міноуг. Правда, одна це робить в Австралії, а інша в Росії, але яка нам різниця, якщо ці дівчата такі схожі, а тому взаємозамінні! Незрозуміло тільки, чому Жанна співає виключно в країнах СНД, тоді як Міноуг знають у всьому світі. Несправедливо це якось.

Зараз ви читаєте новину «Двійники російських зірок серед західних знаменитостей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути