вівторок, 02 вересня 2008 17:05

Двійника Неллі Уварової заарештували за шахрайство (ФОТО)

23-річну Валерію Лещєву заарештували за здійснення як мінімум 10 злочинів.

"Ми довго полювали за шахрайкою, - говорить заступник начальника кримінального розшуку УВД Заєльцовського району Новосибірська Павло Кельїн. - З її прикмет знали тільки одне - всі жертви злодійки указували, що вона як дві краплі води схожа на зірку серіалу "Не народися красивою" Неллі Уварову. За вдачею всі співробітники правоохоронних органів скептики, але коли ми затримали злочинницю, то самі не могли повірити очам - перед нами стояла копія знаменитої артистки!"

Побачивши по телевізору Неллі Уварову, Лещева швидко зметикувала, як використовувати схожість із зіркою в корисливих цілях.

"Валерія в одному випадку дівчина представлялася сибірякам знаменитою Уваровою, яка нібито збирає засоби по всій Росії для зйомок нового серіалу, - говорять оперативники. - В іншому розповідала безглузду історію, що у неї проблеми і їй необхідні гроші. У акторському таланті їй не відмовиш. Вона розігрувала справжні спектаклі. І люди віддавали їй чималі суми".

Новоявлену зірку кримінального світу Новосибірська оперативники затримали під час однієї з її чергових "вистав", повідомляє "LIFE.Ru".

"Пильні перехожі подзвонили в міліцію і розповіли, що на вулиці Уварова збирає гроші як жебрачка, - говорять оперативники. - Ми затримали її прямо на місці злочину. При ній ми виявили 17 тисяч рублів".

23-річна злочинниця стала справжньою визначною пам"яткою новосибірського СІЗО. Оперативники зі всього міста спеціально приїжджають, щоб подивитися на копію зірки.

Шахрайка призналася вже в чотирьох злочинах. Але за даними слідства, на її совісті ще як мінімум десять.

Зараз ви читаєте новину «Двійника Неллі Уварової заарештували за шахрайство (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути