Ексклюзиви
неділя, 03 квітня 2022 11:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Дружина окупанта підтримує вбивства українців: літаками випалювати, не жаліти зрадників

Дружина окупанта підтримує вбивства українців: літаками випалювати, не жаліти зрадників
"Визволитель" розповідає, що втратили 15 вояк, і близько 300 людей поранено Фото: прінт-скрін відео

Окупант розповідає дружині у телефонній розмові, що він і його комбат забирають усю їжу у селян. Беруть у полон мирних жителів, а потім розстрілюють усіх без розбору.

Це підтверджує одна з перехоплених українськими спецслужбами розмов, де окупант говорить з дружиною. Запис на YouTube виклав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Раніше заходили, якось шкода було, а зараз мені взагалі пох*уй цивільні, х*янські ми в будь-який двір заходимо, так кури є?! У підвалі відразу все забираємо, не х*й кого жаліти! Не слухаються - ми одразу усіх розстрілюємо", - каже окупант.

На ці слова дружина обурюється, що Путін заспокоює своїх виборців, що усе іде по плану. Але що це за такий план - не збагнути.

Рашист розповідає, як вони хотіли зайти в село Солодке під Донецьком. Намагалися це зробити тричі, а не четвертий раз він вже відмовився туди йти. Те маленьке село досі так і не захопили.

"Там окопи, бункери, ходи. За 8 років підготувалися. Не хотів вчетверте іти туди. Там потрібно все лікаками випалювати, а ви піхотою йдете", - каже окупант.

Він просить дружину зібратися із іншими і піти просити за оркосолдатів, щоб їх змінили на інших. Мовляв, обіцяли, що будуть на "спецоперації" 30 днів щонайбільше. Техніка вся розбомблена, не стріляє.

"Як поїхали 22 лютого, так жодного разу не прали речі. Раз привезли гуманітарку, по 3 стіка кави 3-в-1, 6 зубних паст, вушні палички і пара сімейних трусів на 12 людей", - розповідає "гість" із РФ.

"Визволитель" розповідає, що втратили 15 вояк, і близько 300 людей поранено.

"Нех*й там кого жалеть", - каже росіянин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Он вообще взорвался. Одну пятку нашли" - у перехопленій розмові окупант пожалівся на жахи війни в Україні

"Ні, звичайно, зай. Вони там усі зрадники!" - підтримує друга половинка.

На задньому плані чутно голос їхньої дитини.

СБУ продовжує фіксувати випадки, що характеризують воєнне вторгнення РФ як каральну операцію зі знищення українців. У Тростянці на Сумщині перехопили розмови між двома офіцерами окупаційної армії з позивними "Венец" і "Ратник", пише Служба безпеки України. "Венец" - командир 4-ї танкової дивізії полковник Журавльов Євген Миколайович. "Ратник" - його підлеглий, командир одного з підрозділів. Рашистський душогуб наказує знищити українське село.

Зараз ви читаєте новину «Дружина окупанта підтримує вбивства українців: літаками випалювати, не жаліти зрадників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути