пʼятниця, 21 травня 2010 18:47

Дружина Чічкана відкрила свою "примітивну" виставку (ФОТО)
13

Фото: Фото: Ольга Камєнєва/Gazeta.ua

20 травня в галереї Людмили Березницької відкрилася виставка київської художниці 31-річної Маши Шубіної (дружини художника Іллі Чічкана - ред.) "Поверхнева реальність". Вона намалювала 8 власних портретів та розмалювала стільки ж картатих скатертин.

"Малюю дуже примітивно – з фотографії. Картини намалювала за 4 місяці, коли була в Індії. Картини, намальовані там, виходять яскравішими, ніж київські", - сказала Маша.

На відкриття виставки прийшла вагітна письменниця Ірена Карпа разом з чоловіком Норманом Полом Хансоном, галеристка Людмила Березницька та мистецтвознавець Олександр Соловйов.

"Ми вже продали 6 картин із портретами Маші. Їх ціна – 6 тисяч доларів. Маша дуже красива, а красиве завжди приваблює. Часто їх купують колекціонери, які відчувають, що це перспективний художник для інвестування грошей. Є кілька покупців, які купують її картини, бо дуже подобається сама художниця," - сказала Березницька.

"Ці картини – це Машин щоденник. Вона спостерігає за тим, як змінюється, чого набуває і що втрачає. Її скатертини з малюнками – це дуже оригінальний хід. Вона поєднала реальний предмет і творчість," - додала галеристка.

Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Чічкана відкрила свою "примітивну" виставку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути