Ексклюзиви
субота, 28 липня 2018 02:24

Довгоочікувані прем'єри року: які фільми покажуть у серпні

Довгоочікувані прем'єри року: які фільми покажуть у серпні
У серпні покажуть фільми, які входять до списку найочікуваніших у цьому році. Фото: len-journal.ru

У серпні покажуть фільми, які входять до списку найочікуваніших у цьому році. Вони вражають свої авторсиким складом та сюжетними інтригами.

Зазвичай час найкращих кінопрем'єр припадає на весняний чи осінній період, проте літній сезон 2018 року потішив шанувальників не менше, пише 24tv.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий фільм режисера "Ла-Ла Ленду" відкриє Венеційський кінофестиваль

"Крістофер Робін"

Американський пригодницьке кіно режисера Марка Форстера про маленького хлопчика Крістофера Робіна українці побачать 2 серпня. Зворушливий та надзвичайно добрий фільм, заснований на книгах Алана Мілна про Вінні-Пуха, є ігровою адаптацією франшизи кіностудії Walt Disney Pictures.

В сюжеті фільму йдеться про те, як хлопчик Крістофер Робін, який пережив неймовірну кількість пригод з друзями в Стоакровому лісі, тепер виріс і перестав вірити в дива. Вінні Пух та його компанія намагається повернути чоловіка у світ казки та згадати йому веселе і неповторне дитинство.

"Мамма Mia! 2"

Довгоочікуваний сиквел мюзиклу "Мамма Mia!" 2008 року з'явиться в українських кінотеатрах 9 серпня.

Кінокартина Ола Паркера розповідає про дорослу доньку Донни Софі. Дівчина хоче відкрити на острові Калокаірі сімейну таверну в пам'ять про її матір, яка померла за рік до цього, але раптово дізнається, що вагітна первістком.

Софі влаштовує вечірку в честь відкриття закладу та водночас дізнається, як сама колись з'явилась на світ. Старі знайомі актори знову зустрічаються у фільмі та наповнюють його старою романтичною атмосферою, яка нас зачарувала ще в першому фільмі.

"Шпигун, який мене кинув"

Бойовик-комедію "Шпигун, який мене кинув" режисерки Сузанни Фогель в Україні презентують 9 серпня.

Сюжет фільму розповідає про двох найкращих подруг Одрі і Морган, які стали учасницями шпигунської історії. Екс-бойфренд першої з них виявився спецагентом американської розвідки і за час своєї служби нажив купу ворогів. Саме тому двох дівчат чекають численні засідки, перегони через усю Європу та стрілянина, однак фінал, за словами творців фільму, буде зовсім неочікуваний.

"Мег"

Американський фантастичний фільм жахів режисера Джона Туртельтаоба "Мег" покажуть 9 серпня. Він створений на сюжеті науково-фантастичної книги 1997 року "Мег: роман глибокого терору" американського письменника Стіва Альтена.

У фільмі розповідається про професора палеонтології Джонаса Тейлора, який береться за широкомасштабне дослідження Маріанської западини. Разом з напарницею Джекс він дізнається про сліди існування мегалодона, – доісторичного хижака неймовірних розмірів. Дуже скоро їхні припущення збуваються і між науковцями та жителем глибин розгортається боротьба за життя.

"Не хвилюйся, він далеко не піде"

Американський драмедійний фільм "Не хвилюйся, він далеко не піде" режисера Гас Ван Сента з'явиться на українських екранах 30 серпня. Він побудована на сюжеті автобіографічної однойменної книги Джона Каллагана.

У фільмі йдеться про життя карикатуриста Джона, який виріс з прийомними батьками та з раннього віку почав пиячити. У 21 рік він потрапляє в жахливу автокатастрофу, у якій назавжди позбувається можливості пересуватись власними ногами.

Після тривалої адаптації починає відвідувати клуб анонімних алкоголіків та відкриває в собі талант карикатуриста. У 27 років здобуває світову славу.

За сім місяців 2017-го у прокат вийшло 15 фільмів українського виробництва. До кінця року відбудуться прем'єри ще більш ніж 20.
У 2010 році, за даними Держкіно, у кінотеатрах не йшло жодного українського фільму. А у 2016- у прокаті було вже 30 вітчизняних стрічок.

Зараз ви читаєте новину «Довгоочікувані прем'єри року: які фільми покажуть у серпні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути