пʼятниця, 30 жовтня 2020 08:19

Дощі й похолодання захоплять Україну

Дощі й похолодання захоплять Україну
30 жовтня регіони України накриє дощами та сильним вітром, очікується зниження температури повітря. Фото: pixabay.com

Погода в Україні у п'ятницю, 30 жовтня, зіпсується в більшості областей країни.

Регіони накриє дощами та сильним вітром, очікується зниження температури повітря. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Погода на сході країни очікується неоднозначна. Дощі захоплять Луганську і Донецьку області, в інших буде хмарно, невеликі опади можливі лише вночі. Нічна температура становитиме +6 +9 градусів, вдень очікується від +11 до +14 градусів.

На півдні буде переважати суха погода, невелика хмарність. Вночі в регіоні +7 +10 градусів, вдень потеплішає до +14 +17 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики шокували неочікуваним прогнозом на листопад

У північних областях синоптики прогнозують короткочасні дощі та посилення вітру. Нічна температура коливатиметься від +7 до +9 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть від +11 до +13 градусів.

У західній частині країни дощі будуть йти скрізь, крім Львова та Волині, вітер західний, з поривами. Вночі від +6 до +9 градусів, удень повітря прогріється до +10 +13 градусів.

В центральній частині країни буде сухо, невелика хмарність, але без істотних опадів. Вночі +7 +9 градусів, вдень очікується від +11 до +14 градусів.

У Києві 30 жовтня пройде невеликий дощ, можливий поривчастий вітер і тумани. Вночі +6 +8 градусів, вдень від +10 до +12 градусів.

Грудень в Україні не буде холодним. Ближче до новорічних свят навіть потеплішає. Перед Новим роком буде невелике зниження температури, невеликі опади, можливо у формі снігу. Чи будуть морози і хуртовини після Нового року – синоптики поки не беруться прогнозувати.

Зараз ви читаєте новину «Дощі й похолодання захоплять Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути