пʼятниця, 27 лютого 2015 15:35

Допомога героям України –  справа рук кожного громадянина

Допомога героям України –  справа рук кожного громадянина

20 лютого в Україні вшановували пам`ять загиблих Героїв Небесної Сотні. Рік тому, на Майдані Незалежності відбулись масові вбивства учасників мирного протесту. У самому центрі української столиці загинуло більше 100 громадян, які відстоювали майбутнє не лише своє, а всієї країни. Після загибелі цих героїв у їхніх родинах батьки лишилися без дітей, діти - без батьків, багато родин втратили єдиного годувальника. Протягом року звідусіль було багато слів, обіцянок, але обіцяного, як відомо….

Минув рік, але реальну допомогу більшість родин, нажаль, отримує лише від небайдужих – волонтерів, благодійних установ, приватних ідприємств.

Компанія "Інтергал-Буд" свої обіцянки пам'ятає і виконує. Як тільки було завершено останні будівельні роботи, свої квартири у Львові отримали 4 родини героїв – всі вони вже заселяються у новобудову по вул. Науковій. А у Києві дружина загиблого Сергія Бондарева ще наприкінці минулого року заїхала з немовлям до власної квартири у комплексі "Паркові Озера".

Незабаром, у березні, розпочнеться заселення квартир у ще одному житловому комплексі компанії "Інтергал-Буд" —  "Яскравому", де ключі від нової квартири отримає родина загиблого журналіста газети "Вести", В`ячеслава Веремія, в якого залишилась дружина і п'ятирічний син.

"Інтергал-Буд", як одна з найбільших вітчизняних компаній-забудовників та як лідер галузі, не може бути осторонь біди України та українців. Влітку 2014 року на підтримку воїнів АТО та закупівлю засобів захисту компанія виділила значні кошти. Але не це головне. Нашим священним обов'язком ми вважаємо — збудувати нову Україну, про яку мріяли, за яку боролися та прийняли смерть Герої Небесної Сотні.

Ми віримо, Україна стане сильною, вільною та незалежною державою! Заради цього й треба жити та боротись! Майбутнє будується сьогодні!

Зараз ви читаєте новину «Допомога героям України –  справа рук кожного громадянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути