Ексклюзиви
субота, 29 березня 2008 15:51

Донецьк тероризують скажені собаки

Вони покусали 40 людей за перші два місяці року. І це лише ті постраждалі, що звернулися по медичну допомогу. Шокуючі дані оприлюднила Ветеринарна служба міста.

Бродячі собаки нападають на донеччан. За два перші місяці цього року вони покусали тридцять вісім людей. Найбільше постраждалих у Куйбишевському районі міста. На онуку Володимира Ніколаєва чотирилапі напали на шкільному подвір"ї. Чоловік каже, що дівчинка була не єдиною жертвою.

За словами ветеринарів, бродячі тварини - найвірогідніші носії сказу. Безпритульних собак у Донецьку відловлюють, адже закон забороняє їх вбивати.

Єдиний притулок для тварин у Донецьку тримається на голому ентузіазмі та благодійниках. Грошей ледь вистачає на утримання та обстеження. Та й місця на всіх бродячих собак тут нема. Тож куди вивозять решту чотирилапих - невідомо. Хоча у міській службі з відлову тварин запевняють, що з притулком укладено угоду про прийом всіх бродячих псів. Директор притулку інформацію про договір спростовує.

Чиновники кажуть: на відлов, утримання та обстеження тварин з міського бюджету виділили чотириста тисяч гривень. Але кому вони дістануться – вирішить тендер. Поки конкурс готується, вулицями Донецька продовжують тинятися агресивні ватаги бродячих псів, сообщает ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Донецьк тероризують скажені собаки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути