вівторок, 09 вересня 2014 18:41

Донбас перетворить Путіна на шматок лайна - Кох

Донбас перетворить Путіна на шматок лайна - Кох
AFP

Українцям слід позбутися "донбаських совків".

Про це заявляє екс-заступник глави уряду Російської Федерації.

"Навіщо вам ці донбаські совки, які думають, що їх совковість - це ознака російськості? Чи не вони вам вибрали Януковича? Чи не краще скинути цей електоральний баласт і отримати країну набагато більш цілеспрямовану і монолітну в ідеологічному плані? Адже без Криму і Донбасу Україна стане набагато вільнішою. І чесно: буде менше криміналу, буде менше корупції...", - сказав він.

"Всі ці розмови про єдину і неподільну - це блукання в помилкових міфах. Вся ця імперська блювотина про територіальну цілісність - це просто відрижка радянської освіти. В цьому немає ні правди, ні практичної користі.

Це все одна пустопорожня балаканина. Зрештою скільки разів за 20 століття змінювалися кордону України! Чому їх останній варіант повинен стати догмою, заради якої потрібно ризикувати самої українською державністю? Самою ідеєю вільної та незалежної України, про яку мріяли століттями справжні українські патріоти?

Просто подумайте про що я говорю. І не треба нікого вбивати. І не треба гинути. А Путін, навантажений цим мотлохом і новими нахлібниками - надірветься. І без усякої війни - просто перетвориться на купу лайна. Як це вже одного разу було з СРСР наприкінці 80-х.

Тоді це сталося без єдиного пострілу ... Пам'ятається і Путін тоді забув про свій партквиток і погони. І до Собчака примостився ... Втім, це вже інша історія ...", - зауважив Кох.

Альфред Кох (народився 28 лютого 1961) - російський державний діяч. В 1990-x роках був головою Держкоммайна Росії (1996-1997) і заступником голови уряду Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Донбас перетворить Путіна на шматок лайна - Кох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути