вівторок, 29 серпня 2017 13:57

Дочці Трампа дали прізвисько

Автор: YouTube
 

Дочка президента США Іванка Трамп отримала жартівливе прізвисько у Білому домі. Помічники гаранта називають позаочі називають жінку "старшою донькою англійського короля". До цього призвів курйоз на одному із засідань саміту "Великої двадцятки", повідомляє видання Vanity Fair.

Англійською вислів звучить як princess royal. Буквально фраза перекладається "королівська принцеса". Слово royal зазвичай застосовують на позначення династії британських монархів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Білому домі розсекретили зарплати чиновників

На одній із зустрічей під час саміту G20 в німецькому Гамбурзі в липні цього року з Іванкою Трамп стався кумедний випадок. Жінка тимчасово зайняла місце свого батька серед присутніх. Один з колишніх радників Трампа зробив зауваження: "Перепрошую. Це не королівська сім'я, а вона не старша донька англійського короля".

Дональд Трамп намагався загладити стресову ситуацію, взявши удар на себе. Він зазначив: "Якби вона не була моєю донькою, їй було б значно легше в житті".

Дочка президента США Іванка Трамп володіє власним лейблом одягу. Його шиють на фабриці в Індонезії. Працівники підприємства розповіли про нелюдські умови роботи, низьку зарплату та інші пригноблення.

Зараз ви читаєте новину «Дочці Трампа дали прізвисько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути