Ексклюзиви
вівторок, 16 листопада 2010 12:29

До Іллічівська прийшло 759 кг гашишу

До Іллічівська прийшло 759 кг гашишу

Правоохоронці та митники викрили в Одеській області контрабандний канал надходження до України великих партій каннабісу (гашиш). Вартість "улову" склала більше $15 млн.

Як повідомляє прес-центр Служби безпеки України у вівторок, встановлено, що 22 жовтня в Іллічівський морський торговий порт з Мозамбіку прибув теплохід під прапором Панами. За документами судно перевозило вантаж керамічної плитки, яка надійшла на адресу однієї з місцевих фірм.

Під час огляду вантажу правоохоронці виявили, що в коробках з керамічною плиткою в спеціально обладнаних схованках знаходилося 759 брикетів з наркотичним засобом гашиш, загальна вага - 759 кг.

В результаті спецоперації оперативники СБУ встановили і затримали 36-річного жителя Харкова і 21-річного одесита, причетних до переправлення наркотиків.

11 листопада правоохоронці Німеччині в аеропорту Франкфурта-на-Майні затримали власника вантажу - 45-річного громадянина Канади.

Щодо контрабандистів порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їхніх аналогів або прекурсорів) Кримінального кодексу України і вибраний запобіжний захід - утримання під вартою.

Ведеться слідство.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «До Іллічівська прийшло 759 кг гашишу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути