Ексклюзиви
понеділок, 14 лютого 2022 08:10

До Дня закоханих: пропонуємо підбірку найромантичніших фільмів і пісень

Зовсім скоро закохана частина світу святкуватиме День святого Валентина.

Аби точно не прогадати із сюрпризом і створити потрібну атмосферу ввечері 14 лютого, Gazeta.ua зібрала найромантичніші фільми та пісні.

Автор: unsplash.com
  У понеділок, 14 лютого, закохана частина світу святкуватиме День святого Валентина.
У понеділок, 14 лютого, закохана частина світу святкуватиме День святого Валентина.

Закохайся в мене, якщо насмілишся (2003)

Французька кіномелодрама з двозначною кінцівкою розповідає про дружбу, що переростає в кохання. З раннього дитинства головних героїв пов'язує гра: вони виконують певні завдання, які дають один одному. Діти росли, а з ними змінювалася і гра. Та зізнатися один одному в коханні виявилося ще тим завданням.

50 перших поцілунків (2004)

У комедійній драмі Генрі Рот (Адам Сендлер) закохується в чарівну Люсі (Дрю Беррімор). До вечора наполегливий головний герой підкорює серце жінки. Вони щасливі та впевнені, що їхнє кохання триватиме вічно. Та через наслідки давньої автомобільної аварії Люсі вранці не пам'ятє нічого з того, що було напередодні. Утім, Рот не здається і хоче боротися далі, навіть якщо йому доведеться закохувати в себе Люсі щодня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Манікюр до Дня закоханих: показуємо 14 ніжних варіантів, які варто зробити

Привид (1990)

Головна героїня - у світі живих, а головний герой - привид, який блукає поряд і не може розлучитись з коханою. Стрічка досі залишається однією з найромантичніших. І попри гіркість втрати, фільм сповнений світлими та теплими емоціями.

З любов'ю, Розі (2014)

У романтичній комедії показують історію найкращих друзів з дитинства - Розі (Лілі Коллінз) та Алекса (Сем Клафлін). Після закінчення школи вони збираються разом продовжити навчання в університеті. Та раптово в їхніх долях відбувається різкий поворот: Алекс змушений із сім'єю переїхати до Дубліна, а Розі дізнається, що завагітніла від іншого. Їхні шляхи розходяться, але у важкі часи вони продовжують шукати підтримки одне в одного.

Пробудження (2016)

У науково-фантастичному фільмі розповіли про можливе майбутнє, в якому люди почали колонізувати інші планети. Шлях у новий світ може зайняти сотні років. Колонізаторів занурюють у глибокий сон на величезному космічному кораблі. У результаті зіткнення з астероїдом відбувається технічний збій, в результаті якого інженер Джим Престон (Кріс Пратт) прокидається майже на початку шляху. Через відчуття самотності він вирішує розбудити красуню Аврору Лейн (Дженніфер Лоуренс).

Також пропонуємо обрати ніжний сингл для романтичного вечора.

14 лютого закохані відзначатимуть романтичне свято - День святого Валентина. І хоч більшість упевнена, що кохання треба показувати не лише один раз на рік, цього дня є привід влаштувати романтику для партнерів.

Зараз ви читаєте новину «До Дня закоханих: пропонуємо підбірку найромантичніших фільмів і пісень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути