четвер, 01 жовтня 2009 13:22

До 2015 року у Києві обіцяють модернізувати дитсадки

До 2015 року у Києві обіцяють модернізувати дитсадки

Влада Шевченківського району Києва заявила про намір реалізувати Програму розвитку матеріально-технічної бази дошкільної освіти до 2015 року.

Таке рішення було прийнято у вівторок, 29 вересня, на черговому засіданні Шевченківської райради. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Шевченківської районної ради в Києві.

У рамках цієї програми планують витратити близько 75 мільйонів гривень на ремонт приміщень дитсадків, харчоблоків, мереж холодного та гарячого водопостачання, встановлення гральних майданчиків, асфальтування території. Передбачається відкриття 17 навчальних груп.

"До 2015 року ми модернізуємо 52 дитячі садки та школи-дитсадки. Роботи будуть виконуватися за кількома напрямками: ремонт приміщень, поліпшення санітарно-гігієнічного стану, забезпечення сучасним обладнанням, приведення до санітарно-гігієнічних норм прилеглих територій та будівель дитсадків. Таким чином, це комплекс заходів. Але мета їх одна - створити максимально комфортні умови для дітей у дитсадках і ліквідувати дефіцит вільних місць. Останнє особливо важливо, адже в наступні роки у зв"язку з демографічною ситуацією кількість дітей, які потребуватимуть дошкільного виховання, збільшиться", - заявив голова Шевченківського району Віктор Пилипишин.

Як повідомлялося раніше, у вересні цього року, Київська міська державна адміністрація зобов"язала ЖЕКи до 30 вересня відремонтувати всі дитячі майданчики у столиці.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «До 2015 року у Києві обіцяють модернізувати дитсадки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути