пʼятниця, 25 вересня 2009 14:32

Дніпропетровським торговцям зі згорілого ринку надали нові робочі місця

Дніпропетровським торговцям зі згорілого ринку надали нові робочі місця

Дніпропетровська міськрада видала постраждалим в результаті пожежі в торгово-виставковому комплексі Слов"янський базар понад 140 направлень на різні ринкові об"єкти міста для продовження підприємницької діяльності. Про це повідомили в прес-службі міського голови Дніпропетровська.

Найбільший попит мають місця на Центральному ринку Озерка, ТВК Новий металург.

"Всі керівники ринкових об"єктів готові надавати торгові місця на пільгових умовах. Ці пільги визначаються в індивідуальному порядку", - зазначає прес-служба.

З метою допомоги постраждалим на ТВК Слов"янський базар у вирішенні питань у взаємовідносинах з банками призначено координатора - заступника міського голови Ігоря Шевченка.

На найближчій сесії Дніпропетровської міської ради, яка відбудеться 30 вересня, депутати обговорять вимоги і прохання, з якими потерпілі звертаються до депутатів Дніпропетровської міської ради. Допомогу, яку можна надати постраждалим у межах повноважень органів місцевого самоврядування, буде надано. Водночас, згідно з інформацією прес-служби, компенсацію матеріальних збитків постраждалим з місцевого бюджету не передбачено.

Як повідомлялося, 22 вересня пожежа повністю знищила ринок Слов"янський в Дніпропетровську, де було 940 торгових місць. Внаслідок пожежі постраждали дев"ять осіб.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровським торговцям зі згорілого ринку надали нові робочі місця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути