неділя, 25 квітня 2021 11:49

"Дмитро змушений був працювати на кількох роботах" - на лікування Дмитра Шестака волонтер просить допомоги

Автор: Фото надане Тарасом Корнієнком
  41-річний Дмитро Шестак із Волновахи на Донеччині лікує рак правої нирки. На черговий курс потрібно 200 тис.грн.
41-річний Дмитро Шестак із Волновахи на Донеччині лікує рак правої нирки. На черговий курс потрібно 200 тис.грн.

41-річний Дмитро Шестак із Волновахи на Донеччині лікує рак правої нирки. Переніс операцію. Ввійшов у ремісію, але стався рецидив. На лікування потрібно 200 тис.грн.

"Дмитро хворіє з 2015 року. Його в тяжкому стані доставили в лікарню Маріуполя. У терміновому порядку видалили нирку. Виявили злоякісну пухлину. Він пройшов хіміотерапію й настала ремісія. Однак згодом хвороба почала прогресувати, призначали значно дорожчі препарати. Торік на місячний курс потрібно було 23 тисячі гривень. Тоді я вперше взнав про його проблему і звернувся до громади по допомогу. Зібраних грошей вистачило на кілька місяців. Лікування дорожчає. Дмитро був змушений працювати на кількох роботах, навіть попри погане самопочуття. Зараз працює головним механіком локомотивного депо Волноваха. Недавно написав мені: "Два роки прожив завдяки друзям, знайомим і не знайомим людям". Згодом в легенях і заочеревині виявили метастази, які збільшуються. Знову потрібна хіміотерапія. Один курс коштує 64 тисячі гривень. А їх треба три. Загальна сума в 200 тисяч гривень для нашої сім'ї непідйомна. Я дуже хочу жити...". Тож сердешно прошу всіх і кожного долучитися до цього збору і подарувати Дмитрові Шестаку надію на одужання. Поки що зібрано всього 17 тисяч гривень. Ми надіємося на допомогу небайдужих людей і шукаємо надійний фонд, який опікується дорослими онкохворими", - розповідає Gazeta.uaволонтер Тарас Корнієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Єдиний шанс на повноцінне життя" - мати благає про допомогу на операцію дочки


Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 5168 7574 1748 8535 (Шестак Дмитро Євгенович).

Зараз ви читаєте новину «"Дмитро змушений був працювати на кількох роботах" - на лікування Дмитра Шестака волонтер просить допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути