четвер, 02 червня 2016 12:59

Для учнів відкриють 10 тисяч пришкільних таборів

Для учнів відкриють 10 тисяч пришкільних таборів

Цього літа в Україні запрацюють 10,183 тис. дитячих таборів при школах. Там відпочиватиме 679,4 тис учнів. Про це повідомила міністр освіти та науки й представник "Народного фронту" Лілія Гриневич.

"Після того, як закінчився навчальний рік, батькам потрібно вирішувати, чим займатимуться їхні діти впродовж дня. Очевидно, великою допомогою у цьому можуть стати пришкільні табори, де розвиватимуть учнів впродовж дня, де діти знаходитимуться під педагогічною опікою, зможуть відвідувати культурні заходи, музеї, займатися навчанням", - сказала Лілія Гриневич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час літньої практики учні мають отримувати професійні навички - експерт

За її словами, у пришкільних таборах будуть проводити спеціальні тематичні зміни для вивчення іноземних мов, зокрема англійської. Наразі планують організувати 5 524 таких зміни.

"Я звертаюсь до керівників обласних державних адміністрацій з проханням розглянути можливість розширення кількості таких груп денного перебування дітей, бо ми отримуємо від батьків запит на те, щоб діти були під педагогічною увагою", - попросила Лілія Гриневич.

Нагадаємо, МОН рекомендувало органам управління освіти створити спеціальні інформаційні портали для розміщення детальної інформацію про те, де можуть оздоровлюватися діти, відпочивати та скільки це коштуватиме.

Зараз ви читаєте новину «Для учнів відкриють 10 тисяч пришкільних таборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути