четвер, 25 листопада 2010 13:00

Для зняття стресу людям пропонують повернутися в утробу матері (ФОТО)
5

Дизайнер Нельсон Аяла (Nelson Ayala) пропонує за допомогою пристрою віртуальної реальності NatoStation повернутися в утробу матері.

Винахід має стати найоригінальнішим у світі способом розслабитися після стомлюючого робочого дня, позбутися від стресів і втоми, що накопичилися до вечора.

Людина, потрапляючи в крісло установки NatoStation, займає положення, схоже з положенням ще не народженого плоду. Спеціальні девайси, встановлені на шоломі віртуальної реальності, проскановують мозок людини. Потім за допомогою відео і світлових імпульсів змушують мозок людини випромінювати альфа-хвилі довжиною 8 герц, що відповідає показнику, який спостерігається у плодів в утробі матері.

Крісло матиме також систему підігріву сидіння для модуляції теплого середовища в утробі. Крім того, воно буде циклічно рухатися певними вісями, повторюючи стандартні рухи плоду.

Позбавлена зовнішнього впливу звуку, людина в NatoStation буде чути звуки, що нагадують удари серця і роботу кишечника.

Отже, під час сеансу на установці NatoStation людина буде максимально наближена до тих відчуттів, які вона пережила до свого народження.

Novate

Зараз ви читаєте новину «Для зняття стресу людям пропонують повернутися в утробу матері (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути