Ексклюзиви
середа, 06 липня 2016 18:02

Для переможниці конкурсу "Міс українська Канада" створили унікальну корону

Для переможниці конкурсу "Міс українська Канада" створили унікальну корону
Miss Ukrainian Canada

Презентували офіційну корону конкурсу "Міс українська Канада". Її одягне переможниця, яку оголосять 16 липня, повідомляє "Експрес online".

"Корона виконана в єдиному екземплярі, оздоблена кристалами Сваровскі, перлами, стразами. Також на ній красуються український тризуб та канадський кленовий листок як символи зв'язку між Канадою і Україною", - розповіли організатори.

Корону створила Севда Фараджова, український дизайнер. Робить корони для різних національних конкурсів і телевізійних проектів.

Нагадаємо, участь у проекті братимуть українки майже з усіх провінцій Канади: Британська Колумбія, Альберта, Саскачеван, Манітоба, Онтаріо і Квебек. Учасниці демонструватимуть вокал, танцювальне мистецтво, акторську гру, декламуватимуть вірші і виконають бойовий гопак.

"Конкурс "Міс українська Канада" - свято української культури, таланту та мистецтва. Ми не проти конкурсів краси, але наш захід відрізняється від інших форматом. Головне завдання його — познайомити аудиторію з новою сучасною Україною, об'єднати українську молодь з різних куточків Канади, представити її творчий потенціал", - розповіла Анна Купреєва, організаторка конкурсу.

У фіналі учасниці змагатимуться за кращий соціальний проект, спрямований на допомогу Україні. Представлятимуть власні ідеї волонтерських ініціатив або проектів соціального підприємництва. Найкраща пропозиція отримає грошовий грант на реалізацію.

Зараз ви читаєте новину «Для переможниці конкурсу "Міс українська Канада" створили унікальну корону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути