понеділок, 21 березня 2016 18:10

Учасниці конкурсу "Міс Українська Канада" станцюють бойовий гопак

Учасниці конкурсу "Міс Українська Канада" станцюють  бойовий гопак
razom.media

У Канаді розпочалася підготовка до масштабного конкурсу "Міс українська Канада". Участь у проекті братимуть українки майже з усіх провінцій Канади: Британська Колумбія, Альберта, Саскачеван, Манітоба, Онтаріо і Квебек. Учасниці демонструватимуть вокал, танцювальне мистецтво, акторську гру, декламуватимуть вірші і бойовий гопак.

"Конкурс "Міс Українська Канада" - свято української культури, таланту та мистецтва. Ми не проти конкурсів краси, але наш захід відрізняється від інших форматом. Головне завдання його — познайомити аудиторію з новою сучасною Україною, об'єднати українську молодь з різних куточків Канади, представити її творчий потенціал", - розповіла Анна Купрєєва, організатор конкурсу.

У фіналі учасниці вражатимуть своїми талантами та креативом. Братимуть інтерв'ю, представлятимуть українські національні костюми, танцюватимуть і дефілюватимуть у дизайнерському вбранні від відомих українських майстрів. Також учасниці змагатимуться за кращий соціальний проект, спрямований на допомогу Україні. Учасниці представлятимуть власні ідеї волонтерських ініціатив або проектів соціального підприємництва. Найкраща пропозиція отримає грошовий грант на реалізацію.

Частину коштів від продажу квитків на конкурс, організатори планують перерахувати жіночій волонтерській організації "Сумська кулінарна сотня". Учасниці якої готують сухі харчові набори для українських бійців в АТО.

У рамках проекту відбудеться дві фотовиставки. Художніх фото, які ілюструють історію українського народного костюму та проекту "Жіночий образ крізь віки. Дерево життя".

Зараз ви читаєте новину «Учасниці конкурсу "Міс Українська Канада" станцюють бойовий гопак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути