понеділок, 26 грудня 2022 06:00

Для кого останній понеділок у році стане по-справжньому магічним – астрологиня приголомшила прогнозом на 26 грудня

Для кого останній понеділок у році стане по-справжньому магічним – астрологиня приголомшила прогнозом на 26 грудня
Працюйте заради результату. Самі здивуєтеся, як ваше життя зміниться на краще. Фото: pixabay.com

26 грудня утримайтеся від з'ясування стосунків. Легше буде посваритися, ніж порозумітися. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Понеділок виявиться складним днем, – говорить астрологиня. – Справи рухатимуться вкрай повільно. Особливо гальмуватиме транспорт. Виходитиме з ладу техніка. Важко йтимуть перемовини. Доведеться по кілька разів повертатися до одних і тих самих питань. Добре почуватимуться люди, які роблять усе не поспішаючи. Не варто перевантажувати себе надмірною кількістю справ. Останній понеділок у році стане по-справжньому магічним для Тельців, Терезів і Риб. Не випробовуйте фортуну. Працюйте заради результату. Самі здивуєтеся, як ваше життя зміниться на краще".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Переплата за покупку не гарантуватиме високої якості. Не кидайте гроші на вітер. Не давайте людям у користування свої речі. Їх можуть зіпсувати. Партнери не відповідатимуть вашим вимогам. Не ображайте їх зневажливим ставленням. Знайомства у соцмережах розчарують.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Наднормова робота не дасть збільшення зарплатні. Говорити з керівництвом про підвищення заробітку не слід. Розраховуйте на наявні гроші. Залицяння неприємної вам людини дратуватиме. Відверто скажіть про те, що відчуваєте.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не дозволяйте себе ошукати. Робити великі грошові перекази та сплачувати заставу не час. Перераховуйте гроші на ринку та в супермаркеті. Продавці можуть недодати решти. Не варто шукати собі компанію на Новорічну ніч. Зустріньте свято з найдорожчими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші, кохання і перемогу – кому й що принесе 2023 рік

Рак (22 червня – 22 липня)

Щаститиме у дрібницях. Беріть участь в акційному розпродажі товарів. Переговори з фінансових питань проводити не час. Вам не вдасться відстояти свій вибір. Батьки можуть надто категорично висловлюватися про ваших коханих. Одноденне голодування добре вплине на роботу кишково-шлункової системи.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Ревнощі можуть зруйнувати ваш союз. Не час шукати романтичних пригод. Результати розчарують вас. Підлітки виявлятимуть підвищену агресивність у поведінці. Так само агресивно можуть поводитися тварини. Не йдіть ввечері далеко від дому.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Невдачі супроводжуватимуть на роботі. Не допускайте фінансового ризику. Пильнуйте за гаманцем. Не відривайтеся від реальності. Коханим хочеться обіймів і смачненького. Не завантажуйте їх розмовами про високі матерії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для кого 2023 рік розпочнеться з небаченого успіху та високих заробітків – фінансовий гороскоп на січень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Проведіть важливі фінансові операції у першій половині дня. Частину заробленого віддайте на благодійні справи. Піднесений настрій допоможе вам порозумітися з коханими. Не виставляйте на продаж свої речі. Процес виховання дітей довірте партнеру. Ви не зможете залишатися послідовними у вимогах до малечі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вдалий день для підвищення заробітків. Вам щаститиме. Фінансові питання вирішуватимуться на вашу користь. Придбання нерухомості відкладіть до січня. Нове знайомство може перерости у міцну дружбу. Знайти своє кохання ви зараз не зможете.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Проживіть цей день економно. Не беріть у банку гроші під заставу майна. Повернути їх вчасно не зможете. Відмовтеся від бажання будь-що сподобатися коханим. Свою долю зустрінете пізніше. Поставлені у цей день пломби недовго прослужать. Зачекайте з візитом до стоматолога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий 2023-й: рік якої тварини зустрічатимемо та як її задобрити

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Господарюйте економно. До приходу грошей потрібно ще трохи протриматися. Думайте не про підвищення заробітку, а про його збереження. Може зникнути нюх та смак. Не ігноруйте симптоми застуди та грипу.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вашими коштами скористаються інші. Віддайте самі частину грошей нужденним. Тоді небажаних втрат вдасться уникнути. Відкладіть оформлення майнових доручень. Буде допущено чимало помилок у веденні фінансової документації. Допоможіть коханим розслабитися наприкінці дня.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Ввечері вам можуть повернути старий борг. Покупки будуть вдалими. Приміряйте новий одяг та взуття. Нову роботу знайти важко. Відчуття розгубленості зіпсує настрій. Але серйозних причин для переживань нема. Ваше нікуди від вас не дінеться.

Астрологиня приголомшила прогнозом на 2023 рік. Читайте фінансовий та любовний гороскопи Олени Максимової.

Зараз ви читаєте новину «Для кого останній понеділок у році стане по-справжньому магічним – астрологиня приголомшила прогнозом на 26 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути