четвер, 01 вересня 2022 06:01

Для когось осінь розпочнеться з перемог та високих заробітків – гороскоп на 1 вересня

Для когось осінь розпочнеться з перемог та високих заробітків – гороскоп на 1 вересня
У голові прокручуватимете думку: закінчилося літо, а краще б закінчилася війна. Фото: pixabay.com

1 вересня повертайтеся до роботи, що приносить задоволення. Відмовтеся від справ, через які регулярно сваритеся з коханими. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У голові прокручуватимете думку: закінчилося літо, а краще б закінчилася війна, – говорить астрологиня. – Хотітиметься змін. Ті, хто виїхав за кордон, понад усе хотітимуть додому. Батькам школярів доведеться взяти на себе частину обов'язків вчителя. Будьте готові пояснювати нові теми з фізики та математики, перевіряти домашні завдання та терпляче розжовувати матеріал ще раз. Для Тельців, Терезів і Скорпіонів осінь розпочнеться з перемог та високих заробітків. Доведеться обирати подарунок для друга. Не економте, якщо хочете вразити іменинника. Пам'ятайте, найбільші емоції приносять не речі, а події. Здивуйте екстремальною екскурсією у підземелля чи складіть другові компанію у квест-кімнаті".

Овен

Грошей на картці небагато, але цього вистачить, щоб купити собі зручне взуття на осінь. Хотітиметься романтики. Закохаєтеся у друга чи колегу. Не змішуйте робочі моменти з особистим життям.

Телець

Будете задоволені всім, що відбувається у вашому житті. Не чекайте п'ятниці, щоб зустрітися з друзями і провести час у чудовій компанії. Спиртним зловживати не варто.

Близнюки

Настав час все кардинально змінювати. Набридне терпіти невигідні умови праці та низькі заробітки. Записуйтеся на курси іноземних мов, шукайте роботу, що вам більше до душі.

Рак

З новим партнером забудете про буденні клопоти. Смакуйте кожен момент цього дня. Замовте улюблені суші чи пообідайте в улюбленій кав'ярні.

Лев

Чудовий день, аби розпочати навчання. Ідіть на курси програмування, вивчайте іноземні мови. Проте остерігайтеся шахраїв, які обіцяють зробити з вас професіонала за кілька тижнів. Викачають гроші, але нічому не навчать.

Діва

Вдалі покупки здійсните в інтернеті. Обираючи нову косметику чи кухонну техніку, уважно читайте їхні склад та характеристики. Не вірте відгукам покупців. Серед них багато прихованої реклами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кліматологиня спрогнозувала, якою цьогоріч буде зима

Терези

Стежте за фігурою. Не зловживайте солодощами і випічкою. Замініть ласощі на сухофрукти.

Скорпіон

Почнуть здійснюватися мрії. Перший день осені багатий на сюрпризи. У ваше життя повертаються колишні кохані. Добре подумайте, перш ніж приймете запрошення на побачення.

Стрілець

Хотітиметься чогось надзвичайного. Експериментуйте з кухнею, почніть займатися йогою, практикуйте ранкові пробіжки. Це заряджатиме на позитив. Не помітите, як швидко та продуктивно мине робочий день.

Козеріг

Не згайте нагоди сходити на виставку чи в театр. Вихід у люди підніме настрій. Знайомства не будуть випадкові. На вас чекає яскравий, хоча й короткий роман.

Водолій

З'явиться можливість проявити себе. Регулярно перевіряйте менеджери та пошту. Туди може прийти запрошення на співбесіду. Якщо шукаєте нову роботу, скористайтеся пропозицією.

Риби

Неймовірно вдалий день. Гроші йтимуть до ваших рук. Не бійтеся експериментувати. Довіртеся смаку коханих. Подивіться фільм, про який чули багато позитивних відгуків. Ви не пошкодуєте.

1 вересня практично повсюди в Україні прогнозується комфортна погода. Синоптики розповіли, де температура буде найнижчою.

Зараз ви читаєте новину «Для когось осінь розпочнеться з перемог та високих заробітків – гороскоп на 1 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути