Ексклюзиви
четвер, 03 травня 2007 12:30

Дітям показали порно замість мультика

На цьому тижні маленькі глядачі каналу Disney Channel отримали вельми обширні і дещо передчасні знання з анатомії. Річ у тому, що, включивши дитячий мультфільм Handy Manny, вони побачили жорстке порно.

Кабельна мережа Comcast проводить розслідування, яким чином порнофільм міг потрапити в студію передач для малюків і чому замість мультика про веселого робітника Менні Гарсію і його інструменти, що говорили, діти спостерігали на екрані заняття сексом, повідомляє АР.

Один з клієнтів Comcast Пол Данліві прийшов в жах, коли у вівторок вранці побачив, що дивиться його 5-річний син. "На екрані дві людини займалися сексом. Їх статеві органи показували крупним планом – це було огидно", - заявив батько трьох дітей виданню The New York Daily News.

Представник Comcast Фред Де Андреа підтвердив, що програмна помилка відбулася у вівторок, близько 9:30. Він відмовився повідомити, протягом якого часу діти могли спостерігати на своїх екранах порнофільм, проте пояснив, що збій відбувся тільки в студії, розташованій у Нью-Джерсі.

Представниця Disney Channel повідомила, що компанія вже направила відповідний запит в мережу Comcast, в якому міститься вимога гарантувати, що подібна ситуація більше не повториться, повідомляє Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Дітям показали порно замість мультика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути