середа, 10 березня 2021 16:32

"Дитину видавили" - мати просить допомоги на реабілітацію донечки

Автор: Фото надане Тетяною Маслій
  5-річна Вікторія Четвертак із Запоріжжя має епілептичну енцефолопатію, синдром Веста, тяжку форму епілепсії. Потрібно мінімум 5 реабілітацій на рік. Вартість одного курсу становить 50 тис.грн.
5-річна Вікторія Четвертак із Запоріжжя має епілептичну енцефолопатію, синдром Веста, тяжку форму епілепсії. Потрібно мінімум 5 реабілітацій на рік. Вартість одного курсу становить 50 тис.грн.

5-річна Вікторія Четвертак із Запоріжжя має епілептичну енцефалопатію, синдром Веста, тяжку форму епілепсії. Дитині потрібна постійна реабілітація. Вартість одного курсу становить 50 тис. грн.

"За життя і здоров'я Віки ми боремося від самого її народження. Під час моєї вагітності ніяких відхилень не виявляли. Ми зарання обрали найкращий заклад. Пологи почалися трохи раніше. У мене клінічно вузький таз, а плід був понад 3 кілограми. Лікарі дитину видавили. Донечка народилася синьою. Згодом у Віки виявили всі ці діагнози. Зі мною теж було не все добре. Перші 3 роки ми "жили" в реанімаціях та лікарнях. Вікуся потребує постійної реабілітації, не менш як 5 раз на рік. Попри те, що я сама постійно нею займаюсь, потрібна і професійна реабілітація. З нашим діагнозом підходить лише столичний реабілітаційний центр "Бобат". Ми вже пройшли невеличкий курс фізичної терапії та занять з логопедом. Віка розвивається. Почала тримати голову, потрошку сидить. Наш епілептолог запевняє, що є всі шанси навчитися стояти. Я шукаю допомогу всюди, щоб покращити стан донечки. Вартість
одного курсу реабілітації становить 50 тисяч гривень. Їх треба хоча би 5 на рік. Для нашої сім'ї це захмарні суми. За ці роки ми залишились без житла, машини та будь-яких заощаджень. Доводиться звертатися по допомогу до небайдужих людей", - розповіла Gazeta.ua мати Тетяна Маслій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Від щирого материнського серця" - мати благає про допомогу на лікування доньки

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 4731 2196 1454 2086 або Монобанку: 5375 4141 1224 5211 - Маслій Тетяна Степанівна.

Зараз ви читаєте новину «"Дитину видавили" - мати просить допомоги на реабілітацію донечки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути