Ексклюзиви
середа, 16 березня 2022 17:32

Спецтема: Війна Росії проти України

"Дістаю побратима з окопа, хочу каптур скинути - а голови немає" - перехопили розмову окупанта (18+)

"Дістаю побратима з окопа, хочу каптур скинути - а голови немає" - перехопили розмову окупанта (18+)
Монологи росіянина настільки перемежовуються нецензурними висловами, що глядачі в коментарях постійно дивуються формі спілкування солдатів зі своїми рідними Фото: прінт-скрін відео

80% особового складу та техніки розбито. Шансів залишитися живими 20%. Авіація, яка б могла підтримати прорив, відсутня. Один із російських окупантів жаліється своїй дівчині, що залишки його батальйону потрапили практично в кільце.

Перехоплені розмови окупантів опублікували в Telegram-каналі "Правда Геращенко".

Декому "пощастило" поїхати додому "300-м" - без двох ніг і руки. Російський солдат перераховує своїх бойових побратимів, яких втратив.

"Дістаю його з окопа, хочу каптур скинути - а голови немає! - А скільки вас там? - Було 500, а зараз людей 100. - Та яка авіація? У нас один винищувач на ху* знищили і тепер очкують літати! Скільки я тут знаходжусь – один винищувач бачив. Поки ми тут стомо у нас знищили 13 танків на х..й наших бойових і 2 залишилося. А скільки пацанів втратили...", - нарікає окупант.

Монологи росіянина настільки перемежовуються нецензурними висловами, що глядачі в коментарях постійно дивуються формі спілкування солдатів зі своїми рідними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Офіцери собі в ноги стріляють, їх підшивають і знову відправляють довбо*ів" - перехоплені розмови окупантів

"Людина, яка розшифровує тест втомився, мабуть, мати записувати, кожен сам робить власний вибір. Їх попереджали, так, це не казахів мирних вбивати, якщо прибрати мати, залишиться одна пропозиція, жахливе спілкування з дівчиною. Вони й із батьками спілкуються матюком. Сором і жах! У кожній їхній розмові мати. У цьому їхня суть. Безграмотність. Тому й ідуть до армії. Мозків немає, а роботу тільки армія дає", - діляться враженнями глядачі в коментарях до відео.

Вороги деморалізовані, почуваються покинутими. Без палива та постачання. Дедалі частіше скаржаться на своє керівництво і хочуть єдиного - додому. Перехоплені розмови окупантів опублікували в Telegram-каналі "Правда Геращенко".

Зараз ви читаєте новину «"Дістаю побратима з окопа, хочу каптур скинути - а голови немає" - перехопили розмову окупанта (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути