субота, 05 липня 2008 19:40

Директор Могилевської заперечує любовний зв"язок зі співачкою (ФОТО)

Днями Наталія Могилевська в умовах строгої таємниці зняла кліп на пісню "Real O", що стане революційним в творчості співачки. І відразу ж після зйомок відео в ЗМІ розповсюдилась чутка, ніби то Наталію зв"язують романтичні відносини з її директором Олегом Вороновичем, - ця чутка виникла у зв"язку з тим, що в перервах між зйомками Олег не відходив від співачки, всіляко проявляючи турботу про неї. Але сам Олег категорично спростував таку інформацію.

- Так, я дуже люблю Наталію Могилевську, - заявив Воронович, - але як геніальну співачку, актрису і успішного боса. Можу запевнити всіх, що між нами виключно ділові відносини.

У кліпі Могилевська з"явилася в абсолютно новому образі і продемонструвала незвичний для неї імідж, придуманий стилістом-дизайнером і подругою співачки Ольгою Навроцкою. До речі, до зйомок Наталія готувалася дуже старанно: вона помітно схудла і змінила зачіску.

Режисером відео став Алан Бадоєв, який спеціально для Могилевської притримав найбільш "божевільну" ідею. Автор композиції "Real O" - нідерландець українського походження, який вісім років живе в Амстердамі. Записувалася вона на британській музичній студії, де свого часу також проводила музичні сесії група "Мумій Троль". Ця пісня символізуватиме абсолютно новий етап творчості Наталії Могилевської, адже зроблена вона в не традиційному для зірки стилі. Що означає буква "О" - величезна загадка. Відомо тільки, що сенс пісні несе в собі легкий еротичний відтінок, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Директор Могилевської заперечує любовний зв"язок зі співачкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути