середа, 03 лютого 2010 15:49

Діма Білан боротиметься за участь в "Євробаченні" з порнозіркою (ФОТО)

 

Телеканал "Росія 1" з початку грудня приймає заявки на відбірковий тур "Євробачення-2010". Проте хто ж представить Росію на конкурсі, досі незрозуміло.

Поки що гучних зоряних імен в списку претендентів не спостерігається. Заявки подали діджей Рома Кенга, колишній бек-вокалістреппера Сєрьоги Стас Сацура, група "Балаган Лімітед".

Лише Яна Рудьковська натякнула на можливу участь Діми Білана: " Так, Діма, хоче утретє поїхати цього року на "Євробачення" до Норвегії. З новим, приголомшливим хітом, який повинен підкорити Європу".

Амбіції у продюсера та її підопічного досить серйозні: "Діма, безумовно, нижче за третє місце на конкурсі "Євробачення" завоювати не повинен. Навіть якщо це буде "бронза" - нічого. У нас в скарбничці ще не було цієї "медалі, - поділилася Рудьковська. - Адже в 2006 році Діма завоював на "Євробаченні" "срібло", а в 2008 - "золото". Отже ми віримо в перемогу і нічим не ризикуємо".

Гідну конкуренцію Дімі Білану може скласти хіба що колишня скандально відома учасниця "Дому-2" порнозіркаОлена Бєркова.

Як виявилось, її рішення взяти участь в "Євробаченні" зовсім не є спонтанним: "Я п"ять років займаюся співом і регулярно виступаю на сцені. Конкуренції з боку Діми Білана та інших артистів я аніскільки не боюся. У відбіркову комісію входять одні чоловіки. Якщо голосування буде чесним, упевнена, що виберуть мене".

Пісня, з якою Бєркова збирається брати участь у відборі, називається "Thebeararrived" і виконується російською та англійською мовами. Спочатку композиція планувалась для покійного телеведучого НТВ Вови Шкета, він хотів висуватися з нею на торішнє "Євробачення". Проте контракти, якими був зв"язаний артист, не дозволили тоді здійснити задумане.

Між тим, дві українські співачки, Наталія Валевська і Наталія Волкова, подали заявки на участь в російському відборі.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Діма Білан боротиметься за участь в "Євробаченні" з порнозіркою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути