середа, 10 березня 2010 11:21

Діаманти Зикіної знайшли на дачі її помічниці

Діаманти Зикіної знайшли на дачі її помічниці

Коштовності й речі, що належали померлої народній артистці СРСР Людмилі Зикіної, знайдені в котеджі її помічниці Тетяни Свінковой.

Міліціонери вилучили там ювелірні прикраси, меблі та особисті речі співачки. Нагадаємо, що після зникнення цінностей слідчі відпрацьовували версію про те, що незадовго до кончини Зикіна сховала діаманти в банківському сейфі одного з московських банків.

Але в результаті обшуків, які проводили співробітники міліції, у заміському будинку Свінковой були знайдені і діамантові кольє, і золоті прикраси. А також концертні сукні співачки і предмети інтер"єру її квартири.

Усі цінності вже передані племінникові співачки. Як заявив особистий адвокат спадкоємців Зикіної, обшук у Свінковой "дійсно був, повернуті деякі речі, предмети інтер"єру".

Раніше стосовно колись відданої помічниці Людмили Георгіївни було порушено кримінальну справу за ст.330 КК РФ ( "Самоуправство"). Тепер вирішується питання про його перекваліфікованих на ст.158 ( "Крадіжка").

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Діаманти Зикіної знайшли на дачі її помічниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути