вівторок, 12 березня 2019 11:52

Діти просять допомоги на реабілітацію матері

Автор: Фото надане Оленою Бердніковою
  Через викликаний грижею біль Марина не могла ні ходити, ні лежати.
Через викликаний грижею біль Марина не могла ні ходити, ні лежати.

36-річна Марина Берднікова з Черкас перенесла операцію на хребті з видалення "закам'янілої" грижі. Потрібна допомога на реабілітацію.

"У мами все почалося рік тому із сильного болю в спині, тягнуло ліву ногу. Вона працює консультантом у львівській шоколадній майстерні. Біль проявлявся все сильніше. Лікар сказав, що в хребті є дуже маленька грижа. Допоможе амбулаторне лікування. Призначив крапельниці й таблетки. Однак мамі через тиждень стало ще гірше. Її госпіталізували в нейрохірургію. Пройшла ще там курс лікування.

Після виписки впродовж півроку проходила масажі й різні процедури. Нічого не допомагало. Довелося звертатися в приватну клініку. Там зробили МРТ і сказали, що терміново треба операція. Бо дуже велика грижа, яка вже закам'яніла. Мама тоді вже не могла ні ходити, ні лежати, так боліло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я хочу жити, ходити в школу, грати у футбол" — Івану Сініцину на повторну пересадку кісткового мозку потрібно близько 110 тисяч євро

6 лютого її прооперували. Вона потроху піднімається. Упродовж півроку треба пройти курс реабілітації. Дуже загострився артроз. Його треба негайно лікувати, під час грижі це було неможливо. У мами нас двоє, я й менший брат. Вона нас виховує одна. Батько давно має свою сім'ю. Пішов від нас, коли мені було років три. На операцію гроші ми позичили. А на реабілітацію ніде взяти. Тому ми з братом звертаємося до небайдужих людей, щоб допомогли нашій мамі стати на ноги", — розповіла Gazeta.ua дочка Олена Берднікова.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 4149 4390 0794 7447 або Ощадбанку: 5167 8020 0404 1528 (Берднікова Олена Сергіївна) її контакти: 0 (93) 728 93 62.

Зараз ви читаєте новину «Діти просять допомоги на реабілітацію матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути