Ексклюзиви
четвер, 14 грудня 2017 03:28

Держкіно фінансуватиме фільм "Вар'ятів"

Держкіно фінансуватиме фільм "Вар'ятів"
Фільм розповість про любов і стосунки. Фото:tv.ua

Контракт про надання проекту "Секс і нічого особистого" державної фінансової підтримки у сумі 13 млн грн уклало з компанією "Star Media" Державне агентство України з питань кіно.

Кінопроект повнометражної стрічки "Секс і нічого особистого" став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно, - про це пишуть Українські новини.

За сюжетом фільму головний герой Сергій терпить невдачі у стосунках з дівчиною. Але невдовзі він зустрічає стриптизерку Діану, котра береться зробити з нього справжнього мачо. Правда, її уроки будуть лише теоретичного характеру. Проте нудними і марними вони точно не будуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держкіно оголосило рішення по скандальних "Сватах"

Головне завдання проекту - залишити приємний і піднесений настрій після перегляду фільму. Це не філософський фільм, хоча він і зачіпає багато важливих тем.

Завершити виробництво фільму планують у січні 2019-го року. ежисером фільму є Ольга Ряшина. Продюсерами – Влад Ряшин та Юрій Мінзянов. Сценаристи – Сергій Притула, Валентин Сергійчук, Віталій Тильний, Володимир Ковцун та Володимир Жогло з колективу "Вар'яти".

29 листопада 2017 року на ХХI міжнародному кінофестивалі Tallinn Black Nights Film Festival (PÖFF) Держкіно України, Фонд Ігоря Янковського та ГО "Ініціатива в ім'я майбутнього" представили українське кіно.На думку директора кінофестивалю Тііни Локк-Трамберг щороку кількість членів української делегації збільшується, як і вітчизняних фільмів, які демонструються в рамках фестивалю. Вона висловила надію, що ця тенденція буде і далі зберігатися.

Зараз ви читаєте новину «Держкіно фінансуватиме фільм "Вар'ятів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути