Ексклюзиви
субота, 21 квітня 2018 04:45

Державна служба з надзвичайних ситуацій вимагає закрити 125 небезпечних об'єктів

Державна служба з надзвичайних ситуацій вимагає закрити 125 небезпечних об'єктів
ДСНС перевірила ТРЦ, кінотеатри і школи. Фото: РБК

ДСНС просить суди призупинити роботу 125 об'єктів через порушення пожежної безпеки, виявлені у ході перевірок ТРЦ, кінотеатрів і шкіл.

Станом на 18 квітня служба провела позапланові перевірки стану техногенної та пожежної безпеки у 3 тис. 239 закладах, з них: у 2 тис. 379 дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах; 136 закладів охорони здоров'я зі стаціонарним лікуванням; 724 торговельних підприємствах та культурно-видовищних та дозвіллєвих закладах, повідомляє Інформатор.

За порушення вимог пожежної безпеки та невиконання запропонованих приписами територіальних органів ДСНС заходів до адміністративної відповідальності притягнули 3 тис. 199 керівників закладів та відповідальних посадових осіб.

Також за результатами перевірок подано до адміністративного суду 125 позовних заяв на призупинення експлуатації об'єктів.

У відомстві наголосили, що під час перевірок об'єктів виявлено 11 тис. 964 порушення, з них 3 тис. 716 порушень не усунуто протягом попередніх років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські телеканали радять ховатися від ядерної бомби в метро

Питання пожежної безпеки почало широко обговорюватися в Україні після інциденту у російському Кемерові. Зокрема, журналісти перевірили, чи безпечно у торгових центрах нашої країни, крім цього з'ясувалося, що на одній із станцій столичного метро порушені усі можливі норми безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Державна служба з надзвичайних ситуацій вимагає закрити 125 небезпечних об'єктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути