понеділок, 24 січня 2011 17:47

Державіаслужба України не поспішає з додатковими заходами безпеки після вибуху в Домодєдово

Державіаслужба України не поспішає з додатковими заходами безпеки після вибуху в Домодєдово

Державна авіаційна служба України поки не вживає додаткових заходів для забезпечення безпеки у вітчизняних аеропортах після вибуху в московському аеропорту "Домодєдово".

"Поки ніяких кардинальних заходів не вживається, оскільки рівень безпеки в наших аеропортах вище середнього. Наші фахівці аналізують ситуацію, від якої залежатимуть подальші дії", - повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар Державіаслужби Анна Слободянюк.

Як повідомили агентству в державному міжнародному аеропорту "Бориспіль", служби підприємства підтримують високий рівень безпеки.

"Рішення про додаткові заходи щодо забезпечення безпеки залежить від вищих органів влади в галузі - Державної авіаційної служби", - сказала агентству прес-секретар аеропорту "Бориспіль" Оксана Ожігова.

"Вимоги авіаційної безпеки у нас виконуються на 100%, аеропорт працює в звичайному режимі. Для забезпечення безпеки у нас є всі необхідні технічні засоби і персонал", - повідомила агентству прес-секретар КП "Міжнародний аеропорт "Одеса" Марія Попович.

Як повідомлялося, в результаті вибуху в московському аеропорту "Домодєдово" у понеділок загинуло більше 30 осіб. Міністерство закордонних справ України перевіряє, чи є серед постраждалих і загиблих в результаті вибуху в московському аеропорту "Домодєдово" українці.

Напередодні вибуху в Домодєдово прибули 30 пасажирів з Україною.

Зараз ви читаєте новину «Державіаслужба України не поспішає з додатковими заходами безпеки після вибуху в Домодєдово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути