вівторок, 12 жовтня 2010 17:36

Депутат Путіна відствяткував перемогу на виборах разом з оголеними дівчатами (ФОТО)
6

Російські блогери опублікували фотохроніку того, як в одному з барів Іжевська людина, схожа на місцевого депутата-єдинороса Костянтина Ніколаєва, святкує перемогу "Єдиної Росії" на виборах.

На фотографіях депутат обіймається з дівчатами, на яких немає нічого, крім білизни. Тіла юних красунь при цьому прикрашені різними написами: "ЄДРО", "Ми перемогли", а на животах розміщено заклик складати бюлетені "сюди". Стрілка вказує, куди саме треба опускати бюлетені для голосування, - в мереживні трусики напіводягнених прихильниць "Єдиної Росії".

Єдинорос Костянтин Ніколаєв пройшов в міську думу міста Іжевська, набравши 3331 голос (44,09%). За головного суперника Ніколаєва, опозиційного депутата Андрія Коновала проголосували 2153 виборця (28,5%). 40-річний Ніколаєв є депутатом міськдуми Іжевська 4-го скликання, членом постійної комісії з бюджету і фінансів. Він закінчив приладобудівний факультет Іжевського механічного інституту. У 1992 році Миколаїв заснував багатопрофільну компанію ТОВ "Експериментальна лабораторія" Мікроінвест "(ТОВ" Елмі "), займає посаду генерального директора. Миколаїв одружений і виховує двох дітей.

Нагадаємо, що ЗМІ не один раз писали про "голі вечірки" і пияцтва представників молодіжного крила "Єдиної Росії". Останній такий скандал вибухнув місяць тому. Тоді в одному з ЖЖ було опубліковано лист людини, яка представилася матір'ю 11-класниці з Твері. Жінка звинуватила "Молоду гвардію" у пропаганді пияцтва, куріння і розпусти. Звинувачення супроводжували компрометуючі фотографії глави Тверського міського штабу організації Анастасії Денисенко.

На знімках Денисенко зображена в обнімку з пляшками горілки і пива. У листі жінка звинуватила "молодогвардійців" в тому, що вони своїми агітаційними та пропагандистськими акціями збили зі шляху істинного її дочку, яка замість того, щоб навчатися у вузі, почала пити і курити на партійних вечірках. В "Молодій гвардії" заявили, що це "чорний піар і вигадка" і що ніякої одинадцятикласниці серед активістів у відділенні партії немає.

Нагадаємо, нещодавно в інтернеті з'явилося відео 1993 року, на якому нинішній народний депутат від БЮТ Олег Ляшко спілкується зі слідчим і зізнається в статевих зносинах з чоловіком.

За матеріалами Newsru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Депутат Путіна відствяткував перемогу на виборах разом з оголеними дівчатами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути