четвер, 29 квітня 2021 03:03

День Ангела 29 квітня - чиї іменини припадають на Чистий четвер

День Ангела 29 квітня - чиї іменини припадають на Чистий четвер
Цього року на 29 квітня припадає Чистий Четвер. Фото: pixabay.com

29 квітня православні віряни шанують мучениць Агапію, Ірину та Хіонію.

Вони були рідними сестрами та у 304 році постраждали за християнську віру за часів імператора Діоклетіана.

Цього року на 29 квітня припадає Чистий четвер - останній четвер перед Великоднем, коли віруючі проводять очисні обряди та йдуть у церкву каятися у гріхах.

У цей день іменини святкують Леонід, Павло, Михайло, Ніка, Ірина.

Леонід з давньогрецької означає "син лева", "схожий на лева". Він сильний та безстрашний, має сталеві нерви та легку вдачу. Від природи - врівноважений, розуміється на жіночій психології та має добру інтуїцію. Леонід ніколи не покаже образи та не висловить незадоволення. Ці чоловіки легко знаходять спільну мову з людьми, завжди доброзичливі. Вони горді та самозакохані, однак і доброзичливі та чуйні.

Ім'я Павло з латинської означає "молодший", "маленький". Чоловіки з цим ім'ям завжди допомагають людям. Вони чуйні та люблять пофілософствувати. Їм можна довірити свої таємниці. На роботі Павло працьовитий, викладається на повну силу, цілеспрямований. У сімейному житті будує теплі та дружні стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Церковне свято 28 квітня: що сьогодні святкують

Ім'я Михайло походить від давньоєврейського імені Мікаель і означає "рівний", "подібний до Бога". Він любить пунктуальність та порядок у всьому. Має логічний склад розуму, швидко орієнтується у незнайомих обставинах. Михайло буде хорошим керівником або військовослужбовцем.

Ніка - із античної міфології означає "перемога". Це успішні жінки, які досягають бажаного у будь-якій сфері. Вони мужні та цілеспрямовані, чесні та справедливі. Вони допомагають лише тим, хто справді цього потребує. У професійному житті стають лідерами. Вони некорисливі, не люблять лицемірства у людях.

Ім'я Ірина означає "мир", "спокій". Воно походить із давньогрецької міфології. Це чутливі та емоційні жінки, які відповідально ставляться до чиїхось прохань, допомагають близьким. Але якщо Ірину образили, то вона завжди зможе за себе постояти. Вона комунікабельна і товариська людина. У професії завжди отримує бажане.

На іменини вся сім'я повинна відвідати церкву, причаститися, замовити і читати молитви святому покровителю. У цей день потрібно провести трапезу вдома в тихій атмосфері.

Зараз ви читаєте новину «День Ангела 29 квітня - чиї іменини припадають на Чистий четвер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути