Ексклюзиви
неділя, 15 січня 2023 04:05

У кого сьогодні особливий день

У кого сьогодні особливий день
Предки сьогодні лікували людей від лихоманки. Фото: pinterest.com

Сьогодні день ангела святкують люди з іменами Сергій, Юлія, Уляна та Петро.

Gazeta.ua підготувала матеріал у якому розповідаємо про походження цих імен та характери людей, які їх носять.

Сергій - походить від римського родового імені "Сергіус" та означає "високий", "вельмишановний". Ці чоловіки мужні та сильні духом, однак здатні і до співчуття. У роботі вони сумлінні, старанно виконують свої обов'язки. Завжди дотримуються обіцянок. Сергій намагається у всьому допомагати батькам, піклується про них, однак свої проблеми любить вирішувати самотужки. У сімейних стосунках буде гарним господарем.

Юлія - із грецької мови перекладається як "хвиляста", "пухнаста". Ці жінки завжди люблять бути в центрі уваги. Вони мають мінливий настрій та непосидючу натуру. Вони добрі й ніжні, іноді - беззахисні, вередливі. У сім'ї Юлія буде підтримувати лад і затишок, смачно готувати та радо зустрічати гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні два великих свята - кому молитися

Уляна - у перекладі з латинської мови означає "з роду Юліїв". Власниці цих імен чуйні, ніжні та напрочуд жіночні. Вони завжди наполегливо йдуть до своєї мети та не бояться тяжкої роботи. Уляна вірно зберігає чужі таємниці, її цінують колеги та друзі. У майбутньому буде вірною та люблячою дружиною. Родину ставитиме на перше місце. Чоловіка обирає одного і на все життя.

Петро - з давньогрецької перекладається як "скеля", "кам'яна брила". Він обдарований та має хист до музики та інших творчих занять. У професії завжди прагне досконалості, тому роботою над собою виривається у лідери. Має добрі аналітичні здібності, тому може стати слідчим, математиком, інженером. Чоловіки з цим ім'ям довго не можуть обрати дружину, адже мають багато вимог. Зокрема, цінують вірність та відданість.

Учора день ангела відзначали люди з іменами Василь, Петро, Григорій та Микола. У цей день потрібно провести трапезу вдома в тихій атмосфері.

Зараз ви читаєте новину «У кого сьогодні особливий день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути