Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2007 16:08

Дедюшко могло підвести пошкоджене авто

Прокуратура порушила кримінальну справу по факту ДТП, в якому загинула сім"я Олександра Дедюшко. Причини, з яких "Тойота" актора вискочила на крайню стрічну смугу траси Москва-Уфа і зіткнулася з вантажівкою, досі залишаються невиясненими. У міліції існує декілька версій.

За однією з них, Дедюшко міг не справитися з управлінням на слизькій дорозі. Ввечері 3 листопада у Володимирській області йшов сильний сніг, пориви вітру не стихали, і на трасі утворилася ожеледиця. Не виключено, що погані погодні умови могли перешкодити 45-річному акторові зробити обгін. Можливо також, що, здійснюючи маневр, Дедюшко не відмітив авто, що наближалося, через погану видимість. Хоча, за словами співробітників ГІБДД, аварія відбулася на тій ділянці траси, де з двох боків знаходяться автозаправки і дорога непогано освітлена. Є і третя версія: актор міг задрімати за кермом.

Водій вантажівки "Сканія", 38-річний Анатолій Тутуркін стверджує, що "Тойота" Дедюшка вискочила перед його машиною за 15 м до зіткнення. "Їхня машина з"явилася раптово, - наводить слова водії видання "Твій день". - Я намагався загальмувати, але зіткнення було неминучим".

З"явилася інформація, що актор їхав практично на непридатній машині. Нещодавно на його "Тойоту" звалилася металева конструкція, але на серйозний ремонт не знайшлося достатньої суми. Дедюшко розраховував відремонтувати машину з наступного гонорару і сподівався, що все обійдеться. Як би там не було, точні причини ДТП стануть відомі в результаті розслідування.

Пізно ввечері 3 листопада Олександр Дедюшко повертався до Москви. Приблизно у 22:15 на 109-му кілометрі траси Москва - Уфа автомобіль актора "Тойта Пікнік" на великій швидкості виїхав на стрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою "Сканія". Удар був настільки сильним, що іномарка вмить перетворилася на купу металу. Разом з Олександром в машині знаходилися його 30-річна дружина Світлана і восьмилітній син Діма; всі троє загинули на місці. Цивільна панахида по загиблим відбудеться в середу, 7 листопада, в Білому залі московського Будинку кіно, повідомляє Утро.ру.

Зараз ви читаєте новину «Дедюшко могло підвести пошкоджене авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути