Ексклюзиви
неділя, 15 листопада 2020 17:43

Де найбільше порушували карантин вихідного дня

Де найбільше порушували карантин вихідного дня
В Україні зафіксовано 1029 повідомлень, пов'язаних з порушенням карантинних заходів. Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Карантин вихідного дня в Україні найбільше порушують у Львівській, Дніпропетровській, Черкаській, Київській, Тернопільській областях та у місті Києві.

Загалом по країні зафіксовано 1029 повідомлень, пов'язаних з порушенням карантинних заходів, повідомляє 15 листопада управління комунікації Нацполіції.

За добу поліцейські розпочали 9 кримінальних проваджень та склали 990 адміністративних протоколів за порушення карантинних обмежень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві поліція порушила справу через роботу спорткомплексу

"Близько 20 тисяч правоохоронців залучено до вжиття заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу та посилення публічної безпеки і порядку. Зокрема, працювали 1542 рейдові групи, які перевірили понад 17 тисяч суб'єктів господарювання. У результаті припинено роботу 1355 закладів господарювання, діяльність яких забороняється у вихідні дні", - сказано в повідомленні.

Найбільше порушень зафіксовано у Львівській області – 390; Дніпропетровській – 209; Черкаській області – 128; місті Києві – 121; Київській області – 84; Тернопільській області – 74.

Як зазначається, загалом від початку карантинних обмежень до органів поліції надійшло 134 067 повідомлень, пов'язаних з порушенням карантинних заходів. Поліцейські склали 52 003 адміністративні протоколи та розпочали 445 кримінальних проваджень.

Спецпідрозділ поліції вибив двері у ресторані "Гавана" на Печерську в Києві, який працював у карантин вихідного дня попри заборону. Працівники закладу годину не хотіли пускати поліцейських, а перед цим побили журналіста та заблокували знімальну групу у будівлі. Тому правоохоронцям довелось застосувати силу для припинення порушень.

Зараз ви читаєте новину «Де найбільше порушували карантин вихідного дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути