неділя, 15 листопада 2020 14:08

У Києві силовики штурмували елітний ресторан

У Києві силовики штурмували елітний ресторан
Спецпідрозділ поліції вибив двері у ресторані "Гавана" на Печерську, який працював у карантин вихідного дня. Фото: скріншот із відео

Спецпідрозділ поліції вибив двері у ресторані "Гавана" на Печерську в Києві, який працював у карантин вихідного дня попри заборону.

Працівники закладу годину не хотіли пускати поліцейських, а перед цим побили журналіста та заблокували знімальну групу у будівлі. Тому правоохоронцям довелось застосувати силу для припинення порушень, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карантин вихідного дня: на Київщині за добу зловили 85 порушників

"До поліції надійшло повідомлення від представників ЗМІ, що під час виконання редакційного завдання адміністрація закладу перешкоджає їх журналістській діяльності. На місце виїхали екіпажі патрульних, спецпризначенці та слідчо-оперативна група Печерського управління поліції. Ресторан, попри карантинні обмеження, працював у звичному режимі та приймав відвідувачів. Коли до закладу приїхали журналісти, між знімальною групою та адміністрацією виник словесний конфлікт, під час якого працівник закладу вдарив кореспондента", – сказано в повідомленні.

Після того, як правоохоронці прорвались до закладу, усіх відвідувачів з нього вивели, а на директора ресторану склали адмінпротокол за порушення карантину. Двох працівників ресторану затримали за перешкоджання діяльності журналістів.

Поліція Києва порушила кримінальну справу проти спортивного комплексу у Подільському районі. Заклад працював попри карантин вихідного дня. Також правоохоронці склали адміністративний протокол.

Зараз ви читаєте новину «У Києві силовики штурмували елітний ресторан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути