понеділок, 30 квітня 2018 17:00

Дарині Медведчук на пересадку нирки потрібно 60 тисяч євро

Дарині Медведчук на пересадку нирки потрібно 60 тисяч євро
9-річна Дарина Медведчук з села Олександрія на Рівненщині хворіє на ниркову недостатність. Фото: Любов Карнарук

9-річна Дарина Медведчук з села Олександрія на Рівненщині хворіє на ниркову недостатність. Дівчинка перебуває на гемодіалізі в Охматдиті. Їй потрібна трансплантація нирки. Вартість пересадки органу становить 60 тис. євро.

"Проблеми з нирками в Дарини почалися в 4 роки. Після обстеження лікарі поставили діагноз гломерулонефрит. Точної причини назвати не можуть. Дарина періодично лікувалася і в нашій обласній лікарні, і в столичній лікарні. Це захворювання лікується, але в нашому випадку з невідомих причин не піддається лікуванню. Нирки Дарини відмовляються працювати. Єдиний вихід – трансплантація органу. Ми надіслали запит в Білорусію, чекаємо відповіді. В них трансплантація коштує 60 тисяч євро. Це найдешевше. Бо в Німеччині таке лікування обійдеться в 110 тисяч євро, а в Ізраїлі в 120 тисяч. Даринка мріє якомога швидше одужати і жити повноцінним життям, співати і танцювати. Бо за цих п'ять років бачила лише таблетки, уколи, аналізи крові. Звертаємося до небайдужих людей, просимо допомоги на лікування нашої донечки. Бо самі зібрати таку суму не зможемо", - розповів Gazeta.ua батько Анатолій Медведчук.

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку: 5168 7573 5538 8614 (мама Медведчук Ірина Петрівна), контакти батька Анатолія Медведчука: 067 959 77 71.

Зараз ви читаєте новину «Дарині Медведчук на пересадку нирки потрібно 60 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути