пʼятниця, 24 травня 2013 21:36

Даішники визнали "дакарівця" Вадима Нестерчука найкращим водієм України
10

Фото: Фото: Аріна Кантоністова

Державтоінспекція Вінниччини визнала лідера ралійної команди SIXT UKRAINE Вадима Нестерчука визнали найкращим водієм України.

"Усі ми уважно слідкуємо за тим, як він витупає на "Дакарі", та Кубках світу з ралі-рейдів. Такі герої прославляють нашу країну на весь світ. Здавалося б, людина любить швидкість, не боїться перешкод. Та я знаю, що керуючи автомобілем на звичайних дорогах, Вадим Володимирович, ніколи не порушує правила руху. Веде себе дуже чемно. Це є прикладом для багатьох автомобілістів нашої держави. Тому, Нестерчук достойний цієї нагороди. Саме від працівників Державтоінспекції", - зауважив керівник профілактичної служби ДАІ Вінниччини Володимир Мотичко.

Диплом місцеві даішники вручили Нестерчуку на святі останнього дзвоника школі №1 райцентру Калинівка. Сюди пілот прибув привітати дітей.

"Я народився в Калинівці і закінчив саме цю школу з відзнакою. Мій батько був вчителем. І був моїм класним керівником. Тому дуже багато вимагав знань від мене та старшого брата ", - зауважив Нестерчук.

Нестерчук також вручив трьом учням з Калинівського району грошові сертифікати. Торік для талановитих дітей цього району він відкрив спеціальний фонд.

"Грошова допомога називається "Стипендія імені Володимира Нестерчука". Це батько Вадима Володимировича. Стипендія видається за успішність, активність. Розмір стипендії для одного - 9000 грн. Її виділятимуть щорічно, протягом 5 років навчання. Кошти можуть виділятися стипендіатам на картку, якщо він вступив на бюджетне навчання. Або оплачується вартість навчання у Вищих навчальних закладах. Торік також трьом випускникам були вручені такі ж сертифікати", - пояснив прес-секретар команди "Сікст-Україна" Сергій Сілін.

Вадим Нестерчук входить у 30-ку найкращих гонщиків-ралістів світу. Лідер української ралійної команди SIXT UKRAINE, що виступає на ралі "Дакар" та у Кубках Світу з ралі-рейдів.

Зараз ви читаєте новину «Даішники визнали "дакарівця" Вадима Нестерчука найкращим водієм України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути