середа, 06 травня 2009 17:45

Даішник за власними сценаріями знімав порно на "Візир"

Даішник за власними сценаріями знімав порно на "Візир"

У місті Жовни Тернопільської області співробітник ДАІ займався виготовленням і розповсюдженням порнографії. Незвичайність ситуації в тому, що даішник при цьому користувався штатним приладом для визначення швидкості транспортних засобів "Візир".

Про це повідомили у Жовнінському управління ДАІ.

Співробітник ДАІ виготовляв фото і відео - останнє за допомогою хитрих маніпуляцій, перегонки даних "Візира" через спеціальні комп"ютерні програми.

Сюжети для своїх "картин" даішник придумував сам, але всі вони перетиналися з його основною роботою, а дія порнографічних фільмів, із зрозумілих причин, відбувалася на дорогах. Свою "творчість" співробітник автоінспекції продавав у вільний від роботи час на місцевому ринку. Саме там, під час чергової перевірки контрафактної продукції, його й затримали.

"На жаль, ми поки не можемо визначити, скільки дисків він (співробітник ДАІ) встиг реалізувати, - сказав начальник Жовнінського управління ДАІ Олександр Ромчук. - Проте за кількістю і ступенем різноманітності знайдених у нього удома записів можна припустити, що він займався зйомками вже близько року". За словами Ромчука, серед знайдених правоохоронцями фільмів були, наприклад, "Щоденник мотоцикліста", "Автоінспекція нравів-3", "Червоний жезл" та інші.

Тепер режисерові у погонах, згідно ст. 301 Кримінального кодексу України, загрожує штраф від ста до трьохсот неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на термін до трьох років.

За матеріалом 4post.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Даішник за власними сценаріями знімав порно на "Візир"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути