Ексклюзиви
середа, 16 липня 2008 14:11

ЦВК РФ позбавився прес-служби

У російському Центрвиборчкомі буде скасовано управління прес-служби і видавничої діяльності. Таке рішення було ухвалене в середу на засіданні ЦВК.

За словами заступника керівника апарату ЦВК Вікторії Галаніної, яка займається роботою зі ЗМІ, працювати з пресою буде управління з питань державної служби і кадрів ЦВК. Як підкреслила Галаніна, відділ по роботі зі ЗМІ, що відійде в даний підрозділ, буде перейменований у відділ із забезпечення представницької діяльності ЦВК. Видавничі функції будуть передані в управління автоматизованих технологій, обробки і аналізу інформації.

Скасоване управління багато років очолювала Таїсія Нечипоренко. Його співробітникам, згідно закону, будуть запропоновані вільні штатні посади. Як заявив голова ЦВК Володимир Чуров, така оптимізація структури апарату повинна створити умови для прийому на вільні посади молоді, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК РФ позбавився прес-служби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути