неділя, 15 листопада 2020 19:06

"Шо ви стогнете? Відкривайте ресторани в "Епіцентрі" й не морочте людям голову". Тиждень у цитатах

Життя країни у цитатах за тиждень, за версією Gazeta.ua

Шо ви стогнете? Відкривайте ресторани в "Епіцентрі" й не морочте людям голову

- написав 12 листопада Богдан Процишин на Фейсбук під обговоренням спільноти про доцільність карантину вихідного дня. Уряд запровадив обмеження, аби стримати масове поширення в Україні захворюваності на Covid-19.

Карантин вихідного дня передбачає: у період з 00:00 суботи до 00:00 понеділка на території України з 14 листопада до 30 листопада 2020 року забороняється робота закладів громадського харчування, крім послуги на виніс; робота торговельно-розважальних центрів; розважальних закладів; проведення всіх масових культурних, концертних, соціальних, релігійних, рекламних заходів за участю більш як 20 осіб; діяльність театрів та кінотеатрів, заповненістю кінозалів або залів понад 50% місць; діяльність музеїв, які не забезпечують можливість обмежити кількість відвідувачів у залі з розрахунку 1 особа на 20 кв. м. Також заборонено здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів, автомобільним транспортом. Зокрема, перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, в електричному, залізничному транспорті, у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні в кількості більше, ніж кількість місць для сидіння.

  фото: kurkul
фото: kurkul

- каже Gazeta.ua акторка Наталія Сумська. Українське радіо опублікувало 12 листопада текст XX Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Він називається "Виклики книжкової ери". Текст створив письменник і видавець Іван Малкович.

 

На жаль... президент почувається добре

- так прес-секретарка президента Юлія Мендель прокоментувала у Фейсбуку інформацію про те, що глава держави Володимир Зеленський захворів на коронавірус 9 листопада. За кілька хвилин текст повідомлення змінився на такий:" На жаль, маємо новину про позитивний тест. Втім, президент почувається добре"

 

- сказав глава української делегації у Тристоронній контактній групі, перший президент України Леонід Кравчук в інтерв'ю Klymenko Time

  фото: newsua
фото: newsua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Куди рухається країна - в Європу чи в Росію? Чи взагалі застигла?" Тиждень у цитатах

Байден переміг, бо вибори були сфальсифіковані. Спостерігачі за голосуванням і підрахунком голосів не були допущені. Голоси підраховувала приватна компанія з поганою репутацією та обладнанням

- написав президент США Дональд Трамп 15 листопада у Twitter. Так визнав перемогу свого конкурента-демократа Джо Байдена.

Зараз ви читаєте новину «"Шо ви стогнете? Відкривайте ресторани в "Епіцентрі" й не морочте людям голову". Тиждень у цитатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути