Ексклюзиви
понеділок, 17 лютого 2020 08:39

"Що не так із Шарієм?": Майкл Щур розгромив блогера

Автор: Скрін відео
  Ведучий саркастичної передачі  Майкл Щур   розкритикував проросійського блогера Анатолія Шарія
Ведучий саркастичної передачі Майкл Щур розкритикував проросійського блогера Анатолія Шарія

Ведучий саркастичної передачі #@)₴?$0 Майкл Щур (журналіст Роман Вінтонів) розкритикував проросійського блогера Анатолія Шарія, назвав його "цукеркою, яку педофіл простягає дитині", та детально пояснив, що, власне, з Шарієм не так.

Аби зрозуміти, "як і для чого існує Шарій", треба з'ясувати, як працює російська пропаганда, каже у спецвипуску саркастичних новин Майкл Щур.

Російська пропаганда на "першому рівні" – це пропаганда "в лоб": Дмитро Кисельов, Володимир Соловйов, Ольга Скабєєва тощо. Вони брешуть на 100%: "Це спрямовано на зомбі, для яких існує лише одна правда – правда, яку озвучує російське телебачення".

На "другому рівні" – складніша пропаганда, орієнтована на людей, які "сумніваються, але при цьому розуміють, що російське телебачення – це занадто".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Визволитель" українців, яких взяв у заручники його ж кум" - Щур "взув" Медведчука

"Саме для цих, зневірених в усьому й у всіх, існує Шарій. Тому він і говорить, що Крим незаконно окупували, але от на Донбасі не все так однозначно", – сказав ведучий #@)₴?$0.

Блогер говорить про "громадянську війну" на Донбасі й не помічає присутність там російських військ і "бурятів на танках".

"Тобто, Шарій – це класична історія про дитину, педофіла і цукерочку. Ні, Шарій не педофіл. Шарій – це цукерочка, яку дитині простягає педофіл" – вважає Щур.

Іноді Шарій, звісно, "може тицьнути дрючком незаангажованої об'єктивності в російські фейки або в очевидні маразми. Але акцент він все одно робить на критиці саме української сторони".

Член правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" Роман Вінтонів звільнився з "Суспільного" заради власного проекту. Роман Вінтонів став членом правління НСТУ 15 травня 2017-го. Відомий як Майкл Щур із "Телебачення Торонто" і є творцем кількох політико-гумористичних передач, зокрема шоу "#@)₴?$0 з Майклом Щуром".

Зараз ви читаєте новину «"Що не так із Шарієм?": Майкл Щур розгромив блогера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути