Ексклюзиви
четвер, 22 листопада 2018 10:41

"Чорна п'ятниця"-2018: які знижки будуть у торгових центрах

"Чорна п'ятниця"-2018: які знижки будуть у торгових центрах
Black Friday 2018 пройде 23 листопада. Фото: unsplash/Artem Bal

Цього року "чорна п'ятниця" відбудеться 23 листопада. Уже зараз торгові центри столиці України вводять знижки, розпродажі та спеціальні акції.

"Чорна п'ятниця" - свято не тільки для шопоголіка, а й для людини, яка хоче заощадити. З "чорної п'ятниці" в усьому світі починається сезон різдвяних знижок і розпродажів. Цього дня магазини, бутіки, торгові та торгово-розважальний центри "б'ються" за увагу покупця й обіцяють справжній обвал цін - знижки від 20 аж до 80%, концертну програму, автограф-сесії, майстер-класи, розіграші призів і подарунки. У деяких магазинах п'ятниця може тривати до 3 днів, а то і цілий тиждень.

Як пройде "чорна п'ятниця" у великих київських торгово-розважальних центрах і магазинах, пише НВ STYLE.

ТРЦ Sky Mall

Із ранку і упродовж дня знижки у всіх магазинах і бутиках ТРЦ досягнуть 70%. Але це ще не всі сюрпризи - цього дня о 20:00 тут, нарешті, розіграють заповітний IPhone XS серед покупців, які зробили покупку з 12.11 до 23.11 на суму вище 500 грн. Реєструвати чек можна, починаючи з 17:00. Музичним сюрпризом "чорної п'ятниці" стане виступ Alyosha, Артема Пивоварова і Sonya Kay.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чорна п'ятниця" по-українськи: як справді зекономити

ТРЦ Ocean Plaza

"Чорна п'ятниця" в Ocean Plaza затягнеться на цілих 3 дні з 23 до 25 листопада. Це будуть по-справжньому святкові та повні сюрпризів дні - знижки до 70%, розіграш 10 крутих ґаджетів, серед яких Apple iPhone XS, Apple iPhone X, ноутбук MacBook Air, годинник Apple Watch, Apple IPad New і ін. У розіграші, який відбудеться 23 листопада о 21:00, беруть участь чеки від 1000 грн або 2 чека від 500 грн.

ТРЦ Dream Town

У магазинах і бутиках обох частин Dream Town ціни знизяться до 80%. Навіть вхід до Dream Land буде зі знижкою 20%, а на всі розваги - -50%. На всіх гостей чекає "жива№ концертна програма: Tayanna, Melovin, Constantine, DSide Band і Денис Реконвальд.

ТРЦ Gulliver

Black Friday в ТРЦ Gulliver настане в усіх магазинах торгового центру, ціни тут опустяться на 20% - 50%. А на гостей чекає веселе і галасливе свято, яке почнеться о 16:00. Так, в Атріумі встановлять символ "чорної п'ятниці" - зебру з подарунками. Зробивши покупку на суму від 500 грн, підходите до зебри та зриваєте наклейку, під якою приховане повідомлення подарунок або напис "Спробуй ще".

Магазин "Усі свої"

У магазині, де продаються речі виключно українських виробників, "чорна п'ятниця" затягнеться на цілих 3 дні - 23 - 25 листопада. На покупців чекають знижки від 20 до 70%. Крім того, у ці дні також відбудеться фестиваль "Всі свої. Чорний маркет: Сейл". Знижки тут очікуються від 20%.

ТРЦ Lavina Mall

Lavina Mall активно готується відзначити свій другий день народження, але "чорна п'ятниця" жодним чином не може обійти настільки великий торгово-розважальний центр, ціни цього дня опустяться до 70%. Крім того, в одному з найулюбленіших киянами магазинів Lavina Mall - H&M вже зараз стартувала "чорна п'ятниця". Цього тижня там знижки до 50%, а у п'ятницю та суботу 23-24 листопада на гостей чекає особлива пропозиція.

ТРЦ Космополіт

У цьому торгово-розважальному центрі обіцяють знижки до 70%, конкурс дитячої моди Autumn look, розіграш подарунків, який запланований на 18:00, а також гучну вечірку, що розпочнеться о 16:00. Хедлайнером стане DJ Daddy J - відкриття фестивалю "Білі ночі".

ТРЦ РайON

"Чорна п'ятниця" тут іменується чорним weekend. Знижки досягнуть 70%, а за покупки на суму понад 500 грн гостям подарують вішалку для домашнього гардеробу. І обов'язково зробіть фото на пам'ять у веселій фотозоні - "Одягни мене".

ТЦ Піраміда

У торговому центрі на Позняках ціни в "чорну п'ятницю" знизяться до 60%. Крім того, серед покупців розіграють цінний приз - акустичну систему Marshall Loudspeaker Stanmore.

ТРЦ Komod

У торговому центрі на Лівобережній, крім знижок до 70%, у "чорну п'ятницю" підготували особливу програму - серію захоплюючих б'юті майстер-класів, у тому числі авторський майстер-клас з іміджу та стилю Колір у стилі від life&style блогера Марії Піон.

ТРЦ New Way

У великому ТРЦ на Харківському "чорна п'ятниця" стала чорним тижнем. Вже зараз там знижки до 70%.

Аутлет Мануфактура

В аутлет-містечку Мануфактура "чорна п'ятниця" переросла в "чорні вихідні". Ціни опустяться до 80%.

Українцям цьогоріч зимовий гардероб обійдеться у близько 8 тис. грн. Це на 15% дорожче, ніж було минулоріч.

Зараз ви читаєте новину «"Чорна п'ятниця"-2018: які знижки будуть у торгових центрах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути