Ексклюзиви
вівторок, 22 грудня 2020 15:16

Чому Новий рік краще зустріти в джинсах - астрологиня шокувала порадами

Чому Новий рік краще зустріти в джинсах - астрологиня шокувала порадами
Не демонструйте чогось дорогого та вишуканого. Краще хай це будуть джинси, блузи з довгими рукавами, светри з широким коміром і масивними кишенями. Фото: pixabay.com

Новий 2021 рік треба зустріти в зручному одязі. Відмовтеся від приталених суконь і сорочок. Вбрання має бути вільними, без глибокого декольте і відкритої спини. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не демонструйте оголені частини тіла, - радить астрологиня. – Навіть панчохи хай будуть щільними. Навколо шиї можна зав'язати хустинку або накинути шаль. Віддавайте перевагу жовтому, червоному і чорному кольорам, але не білому. Не намагайтеся одягом підкреслювати свій статус. Люди за столом мають виглядати рівними".

Не демонструйте чогось дорогого та вишуканого. Краще хай це будуть джинси, блузи з довгими рукавами, светри з широким коміром і масивними кишенями.

"Підкресліть свій стиль шкіряним поясом, підвісками та амулетами. Пасуватимуть багатошарове намисто та масивні сережки. Добре, якщо в одязі будуть елементи вишивки, як на наших традиційних українських костюмах", - говорить астрологиня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Терезів на 2021 рік: коли і кому вдасться розбагатіти

Волосся краще розпустити. Не вирівнюйте, якщо кучеряві від природи.

"Усе натуральне виглядатиме якнайкраще, - каже Максимова. – Відмовтеся від бальзамів, лаків і пінок. Нічого загладжувати не варто. Хочете прикрасити – вплетіть у коси стрічки. Але уникайте живих та штучних квітів у волоссі. Макіяж хай буде природнім. Можна додати яскраво-червоної помади, скористатися коричневим чи чорним олівцем для брів".

За словами астрологині, взуття має бути зручним. Оберіть чобітки. Без високих підборів і довгих носків.

"Ця Новорічна ніч буде особливою. Жінкам раджу закінчити приготування їжі до 20:00, поки Місяць залишатиметься у знаку Рака". Які страви ставити на новорічний стіл, щоб удача супроводжувала вас 2021 року – читайте поради астрологині.

Зараз ви читаєте новину «Чому Новий рік краще зустріти в джинсах - астрологиня шокувала порадами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути