четвер, 06 червня 2019 09:49

Чому не вимагали примусової експертизи на алкоголь підозрюваних у вбивстві 5-річного хлопчика

Чому не вимагали примусової експертизи на алкоголь підозрюваних у вбивстві 5-річного хлопчика
Коли хлопчик ще був живий, їх підозрювали за статтями про хуліганство і завдання тяжких тілесних ушкоджень, однак прокуратура перекваліфікувала підозру на статтю про умисне вбивство Фото: golos.ua

Слідчі не звернулися до суду із клопотанням про примусове проведення експертизи на алкоголь і наявність слідів пороху на тілах поліцейських, яких підозрюють у вбивстві 5-річного хлопчика у Переяславі-Хмельницькому, оскільки це був вихідний, субота, 1 червня, і вони вирішили, що суд не працює.

Підозрювані Володимир Петровець та Іван Приходько відмовились свідчити й проходити тести на алкоголь і сліди пороху, заявив керівник регіонального управління Держбюро розслідувань Руслан Марчук, розповідає Громадське.

Коли хлопчик ще був живий, їх підозрювали за статтями про хуліганство і завдання тяжких тілесних ушкоджень, однак прокуратура перекваліфікувала підозру на статтю про умисне вбивство. Слідство також перевіряє версію, що вистрілити міг син поліцейського.

У МВС повідомили про відсторонення від виконання службових обов'язків керівництва підрозділу поліції в Переяслав-Хмельницькому. Начальник поліції Київської області Дмитро Ценов подав рапорт про відставку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Швидка" забрала бабусю: у Переяславі в тиші ховають убитого хлопчика

У Києві, Харкові, Львові, Одесі, Переяславі-Хмельницькому люди вийшли на акції, аби вшанувати пам'ять застреленого поліцейськими 5-річного Кирила Тлявова. Головною вимогою була відставка міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

5 червня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що не збирається йти у відставку через вбивство поліцейськими 5-річного Кирила Тлявова.

Голосіївський районний суд Києва арештував другого підозрюваного у вбивстві 5-річного хлопчика в Переяславі-Хмельницькому - Володимира Петровця.

Суд постановив тримати чоловіка під вартою 60 діб, пише theБабель.

Зараз ви читаєте новину «Чому не вимагали примусової експертизи на алкоголь підозрюваних у вбивстві 5-річного хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути