Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2008 08:37

Чоловік скинув з моста четверо своїх дітей

У США чоловік скинув з моста четверо своїх дітей після сварки з дружиною. 37-річний житель штату Алабама Лем Люнь ще 7 грудня заявив в поліцію про зникнення своїх чотирьох малолітніх дітей у віці від чотирьох місяців до трьох років. Проте згодом зізнався, що скинув їх з 24-метрового мосту в прибережні води після сварки з дружиною.

Поліція, рятувальники і добровольці прочісують 260 кв. км. прибережних вод та узбережжя, проте надія знайти дітей живими незначна.

Відносно чоловіка висунуті звинувачення у вбивстві чотирьох людей і 10 січня ц.р. пройде слухання його справи в суді. Дітовбивці може загрожувати страта.

Чоловік приїхав у США з В"єтнаму в 1984г. і заробляв на життя ловом креветок. За інформацією поліції, Л.Люнь впродовж тривалого часу вживав наркотики. У жовтні минулого року йому було пред"явлено звинувачення в зберіганні наркотичних засобів. Члени його сім"ї побоювалися, що він може продати дітей для придбання кокаїну, передає Associated Press.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік скинув з моста четверо своїх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути