Ексклюзиви
пʼятниця, 01 лютого 2008 11:06

Чоловічий сайт визначив 99 найбажаніших жінок світу (ФОТО)
5

Кетрін Хейгл
Алессандра Амброзіо
Кейт Бекинсейл
Єва Мендес
Джесіка Альба
Сайт для чоловіків Askmen.com опублікував черговий список "99 найбажаніших жінок", який щороку складає редакція разом з читачами.

Голосуючих чоловіків закликають не обмежуватися сексапільністю і красою, а вибирати жінок, що володіють якостями, які вони цінують в потенційній партнерці: такі, як розум, гумор, харизма, амбіції. В результаті виходить список, на основі якого можна судити, чого сучасні чоловіки шукають в своїх супутницях.

За рік на сайті за представниць музики, моди, спорту, кіно і телебачення проголосували понад 5 млн чоловіків. Переможницею виявилася висхідна зірка Голлівуду, актриса Кетрін Хейгл.

У списку 99 знайшли свої місця практично всі світові знаменитості: Наталі Портман (15), Хеллі Беррі (21), Моніка Беллуччі (22), Пенелопа Крус (26), Анджеліна Джолі (35), Кіра Найтлі (39), Сальма Хайек (52), Гвен Стефані (55), Кейт Мосс (58), російська тенісистка Марія Шарапова (74), Мілла Йововіч (90) і навіть скандальна Ліндсі Лохан (95).

Перша десятка найбажаніших жінок від Askmen:


У колишньої моделі Кетрін Хейнг видався чудовий рік. Її роль в серіалі "Анатомія Грей" принесла їй Emmy. Вона також знялася в хіті минулого року, фільмі "Трішки вагітна", який отримав немало утішних відгуків і нагород, і крім того, вийшла заміж за співака Джоша Келлі.
Алеccандра Амброзіо так само сексуальна, як сексуально звучить її ім"я. Одна з найкрасивіших перлин Бразилії, Алессандра в минулому році брала участь в десятці показів, зокрема для GUESS і Victoria"s Secret. Крім того Алессандра займається благодійною діяльністю, допомагаючи американському Національному товариству підтримки людей з розсіяним склерозом.
Кейт Бекинсейл не тільки грає в британському театрі і американських фільмах в стилі "арт хаус", але і рятує Перл Харбор і втілює вампірів в Голлівуді. Бекинсейл з Англії, і її акцент симпатизує багатьом американцям. До того ж вона може похвалитися не тільки красою, адже Кейт закінчила Оксфордський університет.

Уродженка Куби, Єва в минулому році знялася в декількох фільмах, наприклад, "Примарний гонщик", а також позувала голою для кампанії в захист тварин PETA. Завдяки стилю, грації і величезній сексапільності Єва Мендес стала поважною актрисою в Голлівуді і її кар"єра на підйомі.
Хто не любить красивих жінок з почуттям гумору? У минулому році Джесіка Альба продемонструвала нам свою веселу сторону у фільмі "Успіху, Чак", а героїчну - в "Фантастичній четвірці: вторгнення срібного серфера". У 2006 році в рейтингу Askmen Альба зайняла перше місце і до цих пір знаходиться на перших позиціях.

Скарлетт Йоханссон

Скарлетт Йоханссон поєднує незаперечний акторський талант з дотепністю і стилем. У 2007 році вона знімалася в "Щоденниках няні" і рекламних кампаніях Louis Vuitton. Цього року виходять цілих чотири її фільму: Mary Queen of Scots, The Other Boleyn Girl, Vicky Cristina Barcelona і He"s Just Not That Into You.

Джесіка Біль

Вона почала зніматися, граючи милу і безневинну дівчинку в "Сьомому небі", але в 2007 році Джесіка продемонструвала нам свій гумор у фільмі "Чак і Ларрі: пожежне весілля", а на 2008 рік запланований вихід її фільмів Powder Blue і Hole in the Paper Sky. У повсякденному житті Джесіка Біль відома як велика любителька футболу.

Ріанна

Сонячні країни народжують сонячних людей, це добре видно на прикладі Ріанни. Так само як її рідний Барбадос, вона гаряча, яскрава і повна життя. У 2007 році співачка випустила альбом Good Girl Gone Bad, до якого увійшли такі хіти, як Umbrella, Shut Up and Drive і Don"t Stop the Music.

Маріза Міллер

До недавнього часу маловідома американська модель вже встигла піднятися до вершин світу моди, знявшись для каталогів Victoria"s Secret, а також в декількох випусках Sports Illustrated. У житті 29-річна Маріза не боязкого десятка: вона стверджує, що їй подобається футбол, тачки і бокс.

Адріана Ліма

Адріана Ліма стала однією з самих затребуваних моделей в світі. Вона входить в десятку перших моделей Victoria"s Secret і є "обличчям" джинсів від Armani. Адріана займається і благодійною діяльністю, допомагаючи сиротам в своїй рідній Бразилії. Зараз вона також готується почати акторську кар"єру. ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Чоловічий сайт визначив 99 найбажаніших жінок світу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути